返回列表 回覆 發帖

★★★ 宇宙無敵,基督的勝利 ★★★

請你不要轉移視線
快來承認「全球最多人信的宗教是伊斯蘭教」這話是說錯了罷!

有錯要認,
打就企定 ...
beebeechan 發表於 2010/12/17 01:35

收皮啦!一睇呢張野就知係班基基作出黎啦!
我係低智商架, 所以你更加需要寫得清楚明白
beebeechan 發表於 2010/12/15 21:53

陳版友自己都坦誠佢的確係低智商嘛, 所以佢有尐嘢冇辦法明, 係正常喎
佢都坦白咗啦, 阿版友您仲想佢點喎?
公教, 新教, 東正教的門徒都是叫基督徒。
beebeechan 發表於 2010/12/16 20:52

但公教, 新教, 東正教的門徒都被指為異端喎。
但公教, 新教, 東正教的門徒都被指為異端喎。
抽刀斷水 發表於 2010/12/17 20:27

誰指他們是異端?
收皮啦!一睇呢張野就知係班基基作出黎啦!
阿修羅 發表於 2010/12/17 14:17

就是你甚麼都只靠「一睇」。
(包括基督教, 聖經矛盾之類!)
就係衰呢樣!
回復 45# beebeechan

佢高智商, 甚麼都只靠「一睇」都OK嘅
淨係您低智商所以唔得之嘛
回復  beebeechan

佢高智商, 甚麼都只靠「一睇」都OK嘅
淨係您低智商所以唔得之嘛 ...
沙文 發表於 2010/12/17 21:22

我覺得你一不論屎眼, 內容便一毛C處.
都唔係吖, 我都有因應您的渴求, 將事實講得好清楚喎
Don't know where God is but the Devil is in the details
連「一眼」都無,證明呢條友低能姐!
連「一眼」都無,證明呢條友低能姐!
阿修羅 發表於 2010/12/19 11:15

誰是「這條友」?
句子無名無姓, 無主詞, 無受詞, 都唔知你想同邊條友講野,
閣下的確高智商, 語文低

在未參予辯論前, 請你先練習好你的寫作, 由簡單作句開始罷。
回復 50# beebeechan

您智商低故而唔知啫。
其他人都知嘛
回復  beebeechan

您智商低故而唔知啫。
其他人都知嘛
沙文 發表於 2010/12/19 12:09

你既智商無佢咁低, 起碼寫明是回beebeechan
全個版都知道「呢條友」係邊個啦!你使唔使咁犯賤要人提你個名出黎啊?

回復 53# 阿修羅

條友自己都話自己低智商啦,我地原諒D低智商既人,大家知道係邊個黎咪得囉,願主打9個條友,呀門
全個版都知道「呢條友」係邊個啦!你使唔使咁犯賤要人提你個名出黎啊?
阿修羅 發表於 2010/12/19 12:26

你呢樣要向沙文學習,
要話我, 要回我....何不直接指名道姓, 清清楚楚呢?
你...好似怕了提我名咁囉.

我不會吃人的
回復  阿修羅

條友自己都話自己低智商啦,我地原諒D低智商既人,大家知道係邊個黎咪得囉,願主打9個 ...
**Christ99 發表於 2010/12/19 12:36

哈....若不問清楚, 等陣佢話: 你係個條友咩?
咁咪好瘀?
加下好囉....我知「個條友」便是指我.

我出帖, 便指名道姓是回誰人的, 這帖便是回你Christ狗狗的
你看了可以不回我,
覺得不關你事的, 也可以不回.
咁都要問先清楚, 咪仲瘀
Don't know where God is but the Devil is in the details
誰指他們是異端?
beebeechan 發表於 2010/12/17 21:02

互指。
互指。
抽刀斷水 發表於 2010/12/19 20:50

我聽過某些基督教的人指天主教是大淫婦, 是異端。
未聽過天主教指基督教會是異端。

公教會與東正教會未互指過對方是異端。
前教宗也曾公開發言曰:
Pope John Paul II said of the Orthodox Churches in Orientale Lumen, "A particularly close link already binds us. We have almost everything in common."
回復 59# beebeechan
前教宗以及現教宗兼前粹納少年先鋒隊隊員本篤16都默認天主教是大淫婦, 是異端啦
高級模式 | 發新話題
換一個