返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

部份神父由於長期性壓抑, 覺得一親芳澤死亦甜. 摸下都過癮

「神父,你不該摸卻摸了我的私處,這是我一輩子 ...
沙文 發表於 2019/9/28 07:32

你跟羅莎蓮一定係無性壓抑, 一開波就入正題,
閒處少摸?
部份神父由於長期性壓抑, 覺得一親芳澤死亦甜. 摸下都過癮

「神父,你不該摸卻摸了我的私處,這是我一輩子 ...
沙文 發表於 2019/9/28 07:32

今日啲Youtuber 拍既片,(太子站死咗人, 大媽(演員嚟既)嚎哭罵黑警。。。)
係咪條條都係真既先。
有心指控一個神父, 點解仲要託名叫佢做 Father Jan A?

講一堆死無對証既野就係真?
moreover, 神父本著樂於助人基督精神, 佢嘅信念係只要能令教友高潮,咁神父就滿足了。神父自己是否有高潮不 ...
沙文 發表於 2019/9/28 08:38

性侵原來係為對方能嘗高潮, 唔係自己潮
真偉大喎!
為了你有快樂, 我願意犧牲我篤精
回覆  beebeechan

因為波蘭人改名換姓易過食飯

佢以前做神父嘅名業已erased. ...
沙文 發表於 2019/9/28 09:05

即係求其搵個蒙面女曱甴上鏡就話係「爆眼女」,黑警濫暴
好多人都知黑警濫暴, 驶Q求其搵個蒙面女曱甴咩
沙文 發表於 2019/9/28 12:02

咁曱甴又真係要蒙住面先敢上鏡,示威
呢個係事實喎

蒙住面要求警察要有警員編號, 要出示委任証
你們要小心、不可將善事行在人的面前、故意叫他們看見.若是這樣、就不能得你們天父的賞賜了。
沙文 發表於 2019/9/28 22:12

咁曱甴咪應該返屋企打爛佢屋企既野, 唔好在公家地方破壞, 「叫人看見」?

佢屋企部4K LED電視, 都係『死物』嚟
你們要小心、不可叫人知道
沙文 發表於 2019/9/28 22:25

你妨礙自由採訪, 新聞自由
看見但唔知係邊位就掂啦

要好多人見到佢地「蒙住臉」

又要拍咸片, 又唔想露毛
聖經都有甴曱  34:33 摩西與他們說完了話、就用帕子蒙上臉。
沙文 發表於 2019/9/29 09:57

梅瑟是說完了話才蒙臉
曱甴是蒙上臉來說話:  顛覆香港!  攬炒!  無面見人

猶如你老婆都係同你做完先戴番罩,  唔通戴住罩嚟做㗎咩
回覆  沙文

2)#1323樓對耶穌基督嘅不娶不嫁比喻嘅理解,有啲似D無性或單性繁殖嘅水母之類嘅低級生物武斷噉判斷傳說中「人類係受婚姻法律制度規範嘅雙性繁殖動物」肯定係子虛烏有嘅謊言噉。
逃出魔幻紀 發表於 2019/10/28 21:26

對住阿沙文, 要粗俗少少佢先會體會。

兩三歲既細路, 有賓周時係唔會擔心佢條賓周唔夠長, 唔夠硬既。
同大個仔諗既野唔同。

天上既人, 即使有男有女, 係唔會想到去扑野, 嫁娶既事。
同凡人諗既野唔同。
1. 歡迎contrary thinking, 您先試大事,後試小事都得。拎您成副身家畀我幫您做份portfolio, 如我認為值得著 ...
沙文 發表於 2019/10/29 00:29

係天上仲卦住要扑野,
好似細絡仔仲未戒甩啜奶咀, 吮手指咁?
所以上帝特登只製造男天使就係唔准佢地有權娶老婆。
沙文 發表於 2019/10/28 03:48

你真係識少少, 扮代表, 掉得少

匝加利亞書第五章就形容了兩個天使, 以女人形象顯現的。
您就識碌7,唔著襪

書中所講係兩條女有毛有翼, 話明係women
Then lifted I up mine eyes, and looked, and, ...
沙文 發表於 2019/10/29 06:26

女人有毛唔出奇,
有翼就...........
其實,天使有翼本身就是一個想像力受制於知識的例子。
若果全宇宙都係天主整出來,而天使係couriers.
翼只 ...
沙文 發表於 2019/11/3 09:10

你呢帖亦係受制於知識既例子。
邊到有話天使翼係用嚟飛既呢?
超時空輸送㗎嘛,  60年代既star trek 編導都諗到哩

雖然部輸送器係舊款啲, 粗粗地都袋住先哩

對翼係用嚟襯衫既, 吹咩?
叫一隻seraphim用翼飛落泥教育下您

Isa 6:2 其上有撒拉弗侍立.各有六個翅膀.用兩個翅膀遮臉、兩個翅膀 ...
沙文 發表於 2019/11/3 21:47

挑。。。
依家買車都買 hybrid 㗎哩
鐘意時用電, 
有時會用油

天使有時會用翼, 係大氣層內咪用翼囉, 省能源, 環保嘛
要去大氣層外既GB-z11星球先用輸送器
多咗6隻翼, 輸送器仲嘥電/油, 為起條數上黎笨7加個箍
沙文 2019/11/3 21:59 提交

V6 engine 好馬力喎。
唔知各位有冇發覺, 粵語長片入面嘅神仙, 係比聖經入面的天使更為符合科學嘅。佢地唔駛背脊揹住幾隻翼咁漏bo ...
沙文 發表於 2019/11/4 10:09

自己冇翼嗰就要  call 空中 Uber
反觀天使用翼飛, 受天氣、氣流限制而且速度低, 堪稱神怪作品中低端之作

沙文 發表於 2019/11/4 10:09

有時唔係一定講速度既,
正如游水, 會睇姿勢靚唔靚:

「只須fit 一聲突然出現」嗰啲, 無乜美姿, 攝青鬼咁!
/
可惜6隻翼美姿生物Palaeodictyoptera巳绝種, 請來其親戚頂當

有翼曱甴, 展翅高飛
大家齊來欣赏美姿

...
沙文 發表於 2019/11/5 10:25

六翼飛機, 展翅掟彎
大家齊來欣赏一番
跟住打鍾落堂,recess之後science堂。
先生話恒星HD 140283 係138億歲。

地球都係得45億年歷史, 菜就5億年前出現。

我想叫齊兩位先生3口6面問清楚, 但校長話學校policy冇得咁L樣上堂
-------------------------------------------------- ...
沙文 發表於 2019/11/7 23:22

上體育堂時老師叫你四圍走, 跑圈
你上中史堂係課室跑圈吖。。。。。
高級模式 | 發新話題
換一個