返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

有一種眼病 Ocular Albinism, 患者天生擁有night vision, 揾佢地做navy seal可以慳番唔駛配備
..
沙文 發表於 2014/1/15 10:07

咁呢種特殊功能, 留番俾你.....望你早日獲得, 加入海豹特擊隊
呢尐恩賜唔係想有就有嘅。

Jhn 11:9 耶穌回答說、白日不是有十二小時麼。

其實,又真係未必喎。主耶穌成 ...
沙文 發表於 2014/1/16 02:58

造物者好公道時, 有借有還,

夏至日24小時日光既日子, 在冬至日還清, 24小時無日光..

日長夜短會有日短夜長
全年拉勻計, 咪又係12小時日光
3:11         泉源從一個眼裡能發出甜苦兩樣的水麼。

冷熱水都得啦。 tap water insert 唔係貴啫

...
沙文 發表於 2015/2/8 17:23

唔係啵,
你小弟弟可不可以同時排尿又射精?
唔知主耶穌有否去過Cenotes (溶洞)潛水?一個泉同時有鹹淡水,就係此處。其地理結構如下:
我12月先啱啱去 ...

見識少而又要寫聖經、又要做救世主、又要護教就真係幾濕滯
沙文 發表於 2015/2/9 10:59

你仲濕滯,泉與洞都不曉分。

鹹淡水同杯
隨便找個調酒師都懂做哩
回覆  beebeechan
呢尐就叫做洞中有泉吖嘛。您閱歴少, 參加鴨仔团增廣見聞啦近近地返大陸都有
http://baik ...
沙文 發表於 2015/2/10 00:08

洞中有泉,你是說在巫山的盤絲洞?
男人一進便遍地濕溼

都係一例啦。其實一個泉又出鹹水又淡水,比比皆是。係聖經佬先會問得咁戆居。
連鹹水之 ...
沙文 發表於 2015/2/10 00:30

所以即使你小便中有血, 也不用驚訝, 唔好去睇醫生咁戆居
你入油時, 條管出汽油又雜有柴油, 也不要追究油站.

係呀。好似您咁揾長老搽油咪得咯。生痔瘡就叫長老奉主的名搽喺患處

5:14 你們中間有病 ...
沙文 發表於 2015/2/10 03:22

你奉老婆命,抺「印度神油」
長老淨幫教徒搽油嘅。

您鍾意變白又得,變黑又得。除此之外,變到五顏6色都冇問題啫。
沙文 發表於 2015/2/10 04:37

要不要襯色?
其實,個獨生子都弗嘅,隻奧巴馬又夠不能使一 ...
沙文 發表於 2015/2/10 21:50

經上是說,凡起誓的,都是對神明負責。
即使指著頭髮,吃著生菜都是一樣。
按住,或指住聖經起誓說明起誓者十分明白對神的責任。
Hair stylists會有professional advice咖啦。唔通問耶穌咩。

沙文 發表於 2015/2/10 21:50

噢。。。
原來你老婆的  hair  stylist 會打理埋下邊
您都係獨生子咩?
個個hair  stylist都會打理埋下邊咖啦。您估做hair  stylist就唔駛痾尿咩 ...
沙文 發表於 2015/2/10 22:27

hair stylist  會替你老婆「吹」頭,
佢打理下邊時,都是..............

hair stylist 去洗手間如何打理下邊,係hair stylist嘅私隱,我不便過問 ...
沙文 發表於 2015/2/10 23:40

「Hair stylists會有professional advice咖啦。」梗係打理人先係叫 advice  哩。
你老婆去搵 hair stylist  都係求 advice
打理人要打理自己嘅。人有3急都係人之常情
沙文 發表於 2015/2/11 00:43

幾時個 hair  stylist  打理緊個客時,
話: 等等。。。我要去打理下邊?
好唔專業。
21:33 你們再聽一個比喻.有個家主、栽了一個葡萄園、周圍圈上籬笆、裡面挖了一個壓酒池、蓋了一座樓、租給 ...
沙文 發表於 2015/5/6 05:15

係租左俾共產黨

唔交租仲要闔家鏟走
造一男一女,究竟有冇可能就係所謂嘅"原祖"呢?

其實,要短期內維持某species繁殖穩定,必須至少50隻個體 ...
沙文 發表於 2015/5/6 20:21

2013 年,澳洲遍遠曠野中發現一個社區。
這個社區是40年前由一男一女遷徙到那裡的。
只得一男一女,明顯下一代的倫理,不能與我們的社會同。
兄妹互搞在所難免。

撇開倫理,
但足夠說明你「短期內維持某species繁殖穩定,必須至少50隻個體 」是一團廢話
http://www.theguardian.com/world ... case-shocks-country
回覆 517# 沙文

方圓百里都無人,點偷食
人獸交就可以
其中又有女仔並非亂倫所生:"Only Rhonda's five-year-old daughter was found not to have been fathered by a blood relative."

完全唔係closed circuit, 時間又唔夠畀佢地絕種。
該處人口2,000 :" In a community of around  ...
沙文 發表於 2015/5/7 01:49

你睇尐唔睇尐喎。
成個社區,ONLY 一個五歲孩不是近親性交所生。
99% 封閉哩。
距離大都市唔係隔絕:  "three and a half hours' drive south-west of Sydney"

沙文 發表於 2015/5/7 01:49

咁坐直升機往還雪梨仲唔使3個半鐘添。

這個傻佬家庭係咪有車架?

車行三個半鐘 highway ,用腳行要幾耐呢?
哦。。。唔係咁隔涉唶
你睇尐唔睇尐喎。
係成個family, ONLY 一個五歲孩不是近親性交所生。
99% open哩。 ...
沙文 發表於 2015/5/7 06:48

你有嚴重讀障症

您叫差佬帶您去參觀下開眼界啦, 記得揸4 wheel drive, 一炮過畀哂錢買喎。讀障症

"The ...
沙文 發表於 2015/5/7 06:59

楂 4WD 都不等如帶女去城市交配,
返到屋企便是閉門一家親,肥水不流別人田,
所以,仍是一個封閉,隔離的繁衍系統。
高級模式 | 發新話題
換一個