返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

bias cut 都好喎。。
可以用嚟墊地, 唔怕俾蟻咬, no complaint
嗱, 您又自己掌嘴嘞
在此thread 1173樓, 您claimed性侵形式同天災一樣,種類眾多:
https://exchristian.hk/forum/vie ... ;extra=&page=59

咁神父性侵, 用兩梳蕉就得啦, 方便過淫條J出來
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁神父性侵, 用兩梳蕉就得啦, 方便過淫條J出來

沙文 發表於 2019/9/28 06:36

乜麻甩佬既高潮係在兩梳蕉到, 唔係係條JJ到㗎咩
部份神父由於長期性壓抑, 覺得一親芳澤死亦甜. 摸下都過癮

「神父,你不該摸卻摸了我的私處,這是我一輩子的惡夢!」波蘭紀錄片揭發天主教性侵獸行引轟動 受害者痛訴:我一生都毀了!

https://www.storm.mg/article/1332472
Don't know where God is but the Devil is in the details

「神父,你不該摸卻摸了我的私處,這是我一輩子 ...
沙文 發表於 2019/9/28 07:32

你跟羅莎蓮一定係無性壓抑, 一開波就入正題,
閒處少摸?
moreover, 神父本著樂於助人基督精神, 佢嘅信念係只要能令教友高潮,咁神父就滿足了。神父自己是否有高潮不是佢嘅concern. 對於這種「毫不利己專門利人」的雷鋒精神,大家應予高度表揚

「神父,你不該摸卻摸了我的私處,這是我一輩子 ...
沙文 發表於 2019/9/28 07:32

今日啲Youtuber 拍既片,(太子站死咗人, 大媽(演員嚟既)嚎哭罵黑警。。。)
係咪條條都係真既先。
有心指控一個神父, 點解仲要託名叫佢做 Father Jan A?

講一堆死無對証既野就係真?
moreover, 神父本著樂於助人基督精神, 佢嘅信念係只要能令教友高潮,咁神父就滿足了。神父自己是否有高潮不 ...
沙文 發表於 2019/9/28 08:38

性侵原來係為對方能嘗高潮, 唔係自己潮
真偉大喎!
為了你有快樂, 我願意犧牲我篤精
回覆 1307# beebeechan

因為波蘭人改名換姓易過食飯
https://www.wikiprocedure.com/in ... _for_Change_of_Name

佢以前做神父嘅名業已erased.
回覆  beebeechan

因為波蘭人改名換姓易過食飯

佢以前做神父嘅名業已erased. ...
沙文 發表於 2019/9/28 09:05

即係求其搵個蒙面女曱甴上鏡就話係「爆眼女」,黑警濫暴
好多人都知黑警濫暴, 驶Q求其搵個蒙面女曱甴咩。即係神父淫賤, 都唔駛拍片advertise, 不過拍就安慰小妹妹等佢有得talk about it咁解
好多人都知黑警濫暴, 驶Q求其搵個蒙面女曱甴咩
沙文 發表於 2019/9/28 12:02

咁曱甴又真係要蒙住面先敢上鏡,示威
呢個係事實喎

蒙住面要求警察要有警員編號, 要出示委任証
係耶穌話要咁咖嘛耶穌話要咁咖嘛,

你們要小心、不可將善事行在人的面前、故意叫他們看見.若是這樣、就不能得你們天父的賞賜了。
你們要小心、不可將善事行在人的面前、故意叫他們看見.若是這樣、就不能得你們天父的賞賜了。
沙文 發表於 2019/9/28 22:12

咁曱甴咪應該返屋企打爛佢屋企既野, 唔好在公家地方破壞, 「叫人看見」?

佢屋企部4K LED電視, 都係『死物』嚟
看見但唔知係邊位就掂啦。好似主耶穌都係在人的面前做咗, 但唔好畀人知佢係邊位

他們的眼睛就開了。耶穌切切的囑咐他們說、你們要小心、不可叫人知道。
你們要小心、不可叫人知道
沙文 發表於 2019/9/28 22:25

你妨礙自由採訪, 新聞自由
看見但唔知係邊位就掂啦

要好多人見到佢地「蒙住臉」

又要拍咸片, 又唔想露毛
唔係我叫顧喎,主耶穌係咁吩咐落ju喎
又要拍咸片, 又唔想露毛
beebeechan 發表於 2019/9/28 06:36

李翰祥就係咁, 都有market
主耶穌又夠成日叫「不可叫人知道」, 您都好中意
聖經都有甴曱  34:33 摩西與他們說完了話、就用帕子蒙上臉。

高級模式 | 發新話題
換一個