返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

回覆  beebeechan
嗰尐天使梗係好似被拖手教宗咁,面目猙獰,何止一般牧羊佬,我睇見都驚。
派冇咁樣衰天 ...
沙文 發表於 2020/1/15 01:52

你試下係街咁樣拉住個靚女既手吖
佢個樣仲猙獰
唔使下下出聲既, 
耶穌死時:
(1)天變得昏黑無光, 如夜;
(2)怕係地震卦, 地都裂開, 大地 ...
beebeechan 發表於 2020/1/14 22:19

冇腦成咁?本垃圾寫的垃圾一定有垃圾桶信!
根據可以相信一本書的邏輯;
西遊記孫悟空同佛祖玩五指山遊戯都係事實黎。
觀咅更加係神力無邊既!
不如攺信觀音啦!
觀音在故事中係公主黎,為救世人而出家的故事,點都比個污糟邋遢偷漢的中東女人馬利亞強,對嗎?
去讀下加福音第一章先好返學人出帖講經哩。
乜忍都唔識。
beebeechan 發表於 2020/1/14 22:19

躝去kiss你個淫婦馬利亞啦!
錯字頻頻,證明你個心已經動搖,捧住本垃圾邪書做人,
難怪要夠低智夠白痴先至可以被洗腦去信基督教打爛香港​​!
你係咪月經失調, 咁很燥既?
beebeechan 發表於 2020/1/14 22:20

乜你個耶稣原来有月經?或你自己有?
我諗沙文同羅莎蓮搞野時
羅莎蓮都曾講過: 好衰㗎你。。。。唔好哩。。。。唔好。。。咁

沙文不止 ...
beebeechan 發表於 2020/1/14 23:19

乜你係人地床下底?咁清楚過程?
你自己都識講:羅莎蓮起码都曾講過好衰㗎你。 。 。 。唔好哩。 。 。 。唔好。 。 。
你件馬利亞連講好衰㗎你。 。 。 。唔好哩。 。 。 。唔好。 。 。既機會都冇啵?

乜野叫强奸,明唔明呀?懵柄!
回覆 1701# beebeechan 周時都有啦。佢問"My place? or yours?""
回覆 1688# beebeechan
所以貴教盡顯過橋抽板衰性格,乜都用完即棄。唔值得被信任就係咁解。
學下亞巴郎, 100歲仲可以開實彈, 唔係用像膠彈, 海綿彈
beebeechan 發表於 2020/1/14 09:57

佢嗰陣冇驗DNA技術就可以任您點作,而家就唔得lu
佢嗰陣冇驗DNA技術就可以任您點作,而家就唔得lu
沙文 發表於 2020/1/15 03:26

你令郎千金又有無去驗過DNA?
可能內置有你最怕的牧師基因。
回覆  beebeechan
所以貴教盡顯過橋抽板衰性格,乜都用完即棄。唔值得被信任就係咁解。 ...
沙文 發表於 2020/1/15 03:24

敝教又真係「棄」
棄絕罪惡, 棄其他神, 棄肉慾, 棄財富權力
你件馬利亞連講好衰㗎你。 。 。 。唔好哩。 。 。 。唔好。 。 。既機會都冇啵?

乜野叫强奸,明唔明呀?懵柄!
leefeng 發表於 2020/1/15 03:05

你好似就係在現埸楂機拍日本四仔片過個,
咁很清楚嘅呢? 
回覆  beebeechan 周時都有啦。佢問"My place? or yours?""
沙文 發表於 2020/1/15 03:16

嘩, 連 motel  錢都拎唔出, 唔好出嚟玩哩
少得好寒酸唶, 使唔使cheap 到要去公園, 去後巷搞掂?

或者搵個殘廁都得
https://www.singtao.ca/3392871/2019-04-22/news-%E3%80%90%E7%89%87%E6%AE%B5%E3%80%91%E7%96%91%E4%BC%BC%E6%9C%AA%E6%88%90%E5%B9%B4%E7%94%B7%E5%A5%B3%E5%89%8D%E5%BE%8C%E8%85%B3%E6%AD%A5%E5%87%BA%E6%AE%98%E5%BB%81+%E8%8A%B1%E7%94%9F%E5%8F%8B%E5%9C%8D%E8%A7%80%E8%B5%B7%E5%93%84/?variant=zh-hk
話唔埋一夜成名, 1 Q 天下響
回覆 1710# beebeechan

冇用嘅地方貴教就生人霸死地, 人地擺下檔都懶緊張

補充資料, 阿稣如何不濟。
呢位空姐, 由3萬3千呎高空唔駛降傘落地都得,
https://en.wikipedia.org/wiki/Vesna_Vulovi%C4%87

聖殿睇個样不过10層樓左右, 阿穌都搞唔掂

根本無需天使托大腳,只係佢信心唔夠啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
補充資料, 阿稣如何不濟。
呢位空姐, 由3萬3千呎高空唔駛降傘落地都得,

聖殿睇個样不过10層樓左右, 阿 ...
沙文 發表於 2020/1/15 05:39

呢啲就叫生死有命,天注定,唔係人掌握到既
阿周梓樂同學三樓跌落二樓咋,十呎到,
要瓜既。。。。。就瓜咗囉
所以只要有信心就3萬呎落地都冇事。阿穌就係缺乏信心嘞。
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 1712# beebeechan
教宗同修女都係教堂內搞掂,一來唔好咁揚,二則慳番來濟貧又夠好啦
周同學因事出突然,高度又唔夠時間畀佢祈禱,所以不幸罹難。若果由3萬呎墜下,都要起碼5分鈡,有足夠時間祈禱。
分別就在此
周同學因事出突然,高度又唔夠時間畀佢祈禱,所以不幸罹難。若果由3萬呎墜下,都要起碼5分鈡,有足夠時間祈 ...
沙文 發表於 2020/1/15 06:18

個人係三萬呎高空,會急凍咗,唔識祈禱哩卦
回覆 1719# beebeechan

因為PPO2急降会暫時passed out, 但跌到落altitude較低就會醒番
高級模式 | 發新話題
換一個