返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

回覆  beebeechan
係呀。呢個境界就係,散水離教好過堅持信仰。若非宗徒怕死離教,亡咗教都未天光。
所以 ...
沙文 發表於 2020/1/19 02:01

當時門徒信耶穌係默西亞, 係當佢好打得, 能號令天下趕走羅馬人, 復興以色列, 成個紅花會總陀主咁。
散水, 係因為見到『貨不對辦』。佢地唔明耶穌的國, 係指乜。

你今日經基督徒, 好似我咁, 教育過你, 睇野當然唔同當時既門徒。
若果宗徒聽教,孭L住個架跟住佢,就亡L咗教啦。
著草時若背負10字架就笨柒矣。幾細都會畀祭司昅到就冇命, ...
沙文 發表於 2020/1/19 02:06

當時既十字架係無宗教意思, 唔係用嚟代表基督教既
你係咪想講有啲人, 係人不如鼠
連鼠都識有神, 呢啲人就不曉?
當時既十字架係無宗教意思, 唔係用嚟代表基督教既
beebeechan 發表於 2020/1/18 10:24

阿穌同10字架咁有關係,無宗教意思但有同黨意思,  祭司見到, 馬上聯想到此人必為基督餘孽
回覆 1764# beebeechan

唔係。係想講有啲人拜人順便鼠年拜鼠
回覆 1761# beebeechan
我經過教育,直頭明曬聖經嘅中心思想。-- 唔明耶穌好過明。
若然宗徒眀耶穌,陪住佢唔肯走,基督教又係冚包散,今天您又係冇機會信耶穌。

猶如女人戴bra, 成日戴住唔除, 我點幫妳舐蓮頭?
當時門徒信耶穌係默西亞, 係當佢好打得, 能號令天下趕走羅馬人, 復興以色列, 成個紅花會總陀主咁 ...
beebeechan 發表於 2020/1/18 10:17

唔會嘅。佢一講對家派兩倍兵來,皇帝就應該嚇到議和這個古仔,就即刻睇出耶穌此人不知兵事,冇可能打得。
猶如女人戴bra, 成日戴住唔除, 我點幫妳舐蓮頭?
.
沙文 發表於 2020/1/19 05:32

試下用呢款, 靚媽餵人奶都無問題
唔會嘅。佢一講對家派兩倍兵來,皇帝就應該嚇到議和這個古仔,就即刻睇出耶穌此人不知兵事,冇可能打得。 ...
沙文 發表於 2020/1/19 09:14

個女同事叫你上去屋企飲杯野, 
你就以為。。。。。。荀囉!!!!
點知人地真係請你飲杯咖啡咋, 你想多咗
好似唔啱cup
Don't know where God is but the Devil is in the details
好似唔啱cup
沙文 發表於 2020/1/19 09:32

方便起釘同俾你舐, 唔使 cup
個女同事叫你上去屋企飲杯野, 
你就以為。。。。。。荀囉!!!!
點知人地真係請你飲杯咖啡咋, ...
beebeechan 發表於 2020/1/18 17:28

咁又真係從未試過女同事叫我上去屋企飲杯野而冇迷姦我
咁又真係從未試過女同事叫我上去屋企飲杯野而冇迷姦我
沙文 發表於 2020/1/19 09:44

嗯。。。。你要無知覺先可以抬起頭?
義人係咁嘅啦。經上記著說咖嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
義人係咁嘅啦。經上記著說咖嘛
沙文 發表於 2020/1/19 09:56

經上個義人係俾女迷迷糊糊少咗。
個女先搞得起老荳
你無女, 咪無機會起
女同事都得。藥理一様嘅啫
女同事都得。藥理一様嘅啫
沙文 發表於 2020/1/19 10:17

我都知你內心一路向閪既
我小中學讀教會學校,打下邪淫基礎。
我小中學讀教會學校,打下邪淫基礎。
沙文 發表於 2020/1/19 10:27

咁不如話你天生邪淫
唔怕認㗎喎, 呢啲係人既本性
說明你有亞當基因, 一個餅印
高級模式 | 發新話題
換一個