返回列表 回覆 發帖

同性戀

係呀, 有一次我去探陳版友
佢話, 啱啱用佢自己個蘿友做molding, 整咗個好得意嘅door bell,
請我試下好唔好襟
我揾支原子筆一嘢插落去
又真係襟得响喎
佢又徵求我同意, 為了紀念此事, 命名為沙文門鐘 --- 沙文襟過的門鐘
我個人好易話為, why not?
Don't know where God is but the Devil is in the details
送多你一項創意,
沙文鉛筆刨

可以發行一沙文產品系列
回復 22# beebeechan

陳版友的self-portrait系列相當豐富
攞咗patent未?
回復  beebeechan

陳版友的self-portrait系列相當豐富
攞咗patent未?
沙文 發表於 2010/11/4 11:46

嗯....
你開始覺得同我比是相形見黜哩咩?
又送你多一條橋:

沙文瑜伽........抿屎十八式
bb真係對呢類照片情有獨鍾,看來收集了不少時間。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
bb真係對呢類照片情有獨鍾,看來收集了不少時間。
抽刀斷水 發表於 2010/11/4 19:51

無他既
有人日日都在此講屎眼, 屁股
滿足下佢既需要咁唶

那示範一下, 要講乜話題, 都先要搜集資料唶.
不要擘大口噴廢氣
沙文產品, 源源不絕!

沙文慳電保溫器, 保持攝氐38.7度
回復 28# beebeechan

您真係覺得好用咩?多謝試用本號產品
我一直以為信基督的是蠢材, 這一個還滿有創意
回復 30# Guest from 124.12.26.x

蠢材都可以創得蠢嘛
回復  Guest from 124.12.26.x

蠢材都可以創得蠢嘛
沙文 發表於 2010/11/5 00:18

「遊客」己經投了神聖的一票矣!
回帖回得蠢的, 是你而已。
唔係卦, 「遊客」話一直以為信基督的是蠢材嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔係卦, 「遊客」話一直以為信基督的是蠢材嘛
沙文 發表於 2010/11/5 03:24

係囉....佢發現原來有件反基仲蠢
有你係到, 我好掂呀, 一定不用墊底
唔好勞氣, 請你食個沙文大飽伴青蕉, 飲杯茶, 慢慢論...high tea
回復 33# 沙文

確實
回復 34# beebeechan
遊客同我夾計引您自認唔蠢,您真係表演俾大家睇點叫做蠢到見屎就踩

Rom 1:22 他們自負為智者,反而成為愚蠢
遊客同我夾計引您自認唔蠢,您真係表演俾大家睇點叫做蠢到見屎就踩

Rom 1:22 他們自負 ...
沙文 發表於 2010/11/5 10:07

保祿致羅馬人書中的「他們」是指甚麼人呢?
咪你呢班蠢才囉!
保祿講得無錯架
只有蠢蠢人才以為是在講基基
蠢到踩著屎仍不知, 仲帶埋返屋企.
回復 38# beebeechan

自認唔蠢者就係「他們」啦, 呀智

自認唔蠢者就係「他們」啦, 呀智
沙文 發表於 2010/11/5 13:39

的確...
數月來...我真係認為我比你智.
高級模式 | 發新話題
換一個