返回列表 回覆 發帖

[沙文的最愛]「兒童床邊聖經故事之扑野的意義 」

兒童講聖經故事大賽

規則:內容必需包含聖經故事,除此以外並無任何規則。
格式/解像度/長度/形式:不 ...
奧賣葛 發表於 2010/12/11 01:20

原來閣下就是 truthbible.net 網主.
在此出帖是想推廣個人網站, 和貼幅相來推銷商品矣?
那條底褲想賣多少錢呢? 無標價啵

按人流,
truthbible.net 全球網域排名第 3329115名
exchristian.hk 全球網域排名第1144231名
這裡比 truthbible.net 人流量高。
難怪你要到此沾沾光!

(雖則兩站人流都不屬高人流。 距離尚遠!)
咁我唔使再多講囉
呢位朋友冇睇清楚勒,條底褲係獎品,又點會有價錢呢
奧賣葛 發表於 2010/12/12 01:52

有無男裝, 前邊開窿過款
請問咩size呀
奧賣葛 發表於 2010/12/12 02:44

有無咁既屣士?
兒童講聖經故事大賽
"俄南知道生子不歸自己、所以同房的時候、便遺在地、免得給他哥哥留後。俄­南所作的、在耶和華眼中看為惡、耶和華也就叫他死了。(創世紀38:9-38:10)­"
.
奧賣葛 發表於 2010/12/11 01:20

路邊有乞丐向人討錢。

有條友行過, 望下個乞丐, 掏出銀包, 拿出 $100 美元.....

跟著..........

我都覺得條友好很賤, 想打佢一鑊甘!
你有無咁既感覺呢?
條友所作的、在耶和華眼中看為惡、

如不懂解聖經故事既含意, 問下人先好無?
為甚麼哥哥的遺孀就照扑, 不體內射令亞嫂懷孕是惡事呢?
回復  beebeechan

請不要用東方人的道德觀看此事。
kyo_028168 發表於 2010/12/15 08:42

現在不論應否扑亞嫂,
是論應否撒精在地 (或顏射, 脊射咁講)
俄南就亞嫂就扑, 精就收起,
點解咁就係罪, 你明未呀

若不知人在論著甚麼, 耐心回帖細讀才好出帖可以嗎!!!!!!!!!!!!
一插咀便九唔搭八
車, 俄南係試下大嫂夠唔夠誠心嘛

真係咁有需要嘅, 大嫂就會在地上揩翻撻子孫漿搽入去個窿啦 ...
沙文 發表於 2010/12/17 11:16

你雖然短, 體內射點都幫班子孫游少三, 四吋. (希望有哩)
子孫無喇喇游多幾倍路, 游到都殘廢哩.

俄南對細蚊仔的教育極為重視, 就係一番苦心訓練佢地渡海泳, 期望培育出world champion ...
沙文 發表於 2010/12/17 20:06

噢.........呀

看....俄南的子孫

您都唔識聖經茄, 此等乃珥的子孫
俄南同他瑪生仔, 係入珥嘅account嘛 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:40

俄南就係衰不願入精到死鬼大佬個戶口
係自己戶口提左錢掉落咸水海都唔益大佬個戶口
因為佢重視侄仔的教育嘛
如果係佢自己仔, 就求其算數啦
此乃俄南的偉大呀 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:53

所以天主也要他的戶口由佢細佬入數
高級模式 | 發新話題
換一個