返回列表 回覆 發帖

[瘋狂行徑] 吃「耶穌」的醋?鬱男潑妻汽油嗆:看祢怎麼救!

回復  beebeechan

天主天主, 唔知點解今日我屎忽有尐痕痕地, 您快尐同我ou 下啦, 阿孟 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:17

因為你吻屎不乾淨囉
天主派左好多條虫同你 ou 緊, 遲下生埋痔瘡
回復 21# beebeechan
我吩咐佢ou佢就叫尐虫ou
咁冇誠意仲想人信?
搵人通一屎渠哩
回復 23# beebeechan

咁即是您都suggest唔好同天主講啦

咁即是您都suggest唔好同天主講啦
沙文 發表於 2010/12/19 01:45

你鐘意向天主訴屎忽痕苦, 無乜唔妥既
或者佢免你有屎忽屁眼, 改由口中屙屎
回復 25# beebeechan

既然冇唔妥, 您做咩又suggest搵人通一屎渠哩?

既然冇唔妥, 您做咩又suggest搵人通一屎渠哩?
沙文 發表於 2010/12/19 01:57

搵個醫生也可以同你ou痕
回復 27# beebeechan

貴嘛
天主的服務夠賤, 唔駛錢
回復 28# 沙文

手尾會有處理完既一日, 而基督徒對你既騷擾只有沒完沒了.  麻煩實有架啦, 總好過日日對住個基督徒.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
你養一缸魚, 有時都會花一分, 兩分, 十分鐘去欣賞一下魚缸內的魚罷。 若跟本永世都不會望一下缸魚, 那養魚做甚麼?

信天主, 有時都會花一分, 兩分, 十分鐘去跟天主一起。
若永世都不會與天主一起的, 信天主又為了甚麼?

祈禱不一定是「求」甚麼, 與天主同在便是.
beebeechan 發表於 2010/12/18 12:28

給你一把刀切腹你便永遠與天父同在了, 你都不願意.....
給你一把刀切腹你便永遠與天父同在了, 你都不願意.....
dior13dior13 發表於 2010/12/25 01:59

或者,去一些激進中東國家傳教都可以的 ...
高級模式 | 發新話題
換一個