返回列表 回覆 發帖

出埃及:歷史還是神話?EXODUS: FACT OR FICTION?

咁你可唔可以否認:因為你的知識和能力有限,人地作者比你高太多,
所以你唔明人地作者比較深入的知識,然後就話人廢物,掩飾自己唔明的真相?
回復  beebeechan
睇泥呢位作者要向你請教
...
kyo_028168 發表於 2011/1/4 11:14

你請到他上來討論便好了

回復 22# beebeechan

唔敢當,
BEE兄咁博學多材﹑人生經驗豐富,而且自稱自己的學識比果位作者仲勁。
呢個咁重要的任務除左你,無人可以擔當得到﹗﹗

總之加油~~~

即係其實你本身都有番咁上下社會地位和資歷啦?
我相信你一定有能力請到佢GE……至少,你應該都係一間國家首都大學的院長先勁得過清華大學榮譽正教授吧0.0?
咁你可唔可以否認:因為你的知識和能力有限,人地作者比你高太多,
所以你唔明人地作者比較深入的知識,然 ...
kyo_028168 發表於 2011/1/4 11:21

哈....
霍金有時也講廢話哩
離開了每人專長的領域, 便是要跟人學習的了
咁你專長係咩?
咁你專長係咩?
kyo_028168 發表於 2011/1/4 11:32

替反基 (包括你) 錯講的執漏拗正,
免妖言惑眾

所以, 無你在講
也無我講
我知道的,大家的專長就是互酸(最初還是在有理據地討論,到後面就只是在插對方)......在這裡有POST不是這樣嗎??
回復 26# beebeechan

無圖無真相,其實你邊間畢業﹑學歷和社會崗位係咩架@@?
BEE兄咁叻仔唔怕比我地知下啦~

睇下你係邊間大學院長先

無圖無真相,其實你邊間畢業﹑學歷和社會崗位係咩架@@?
BEE兄咁叻仔唔怕比我地知下啦 ...
kyo_028168 發表於 2011/1/4 11:38

我正讀
University of Society,

慘...年年留級, 無得畢業
回復 29# beebeechan

咁你一定係高年級。
你係果位作者的學長定學弟?
回復 20# beebeechan

唔係丫~你誤會左,我想講的係果位清華大學榮總教授應該要向你請教姐~

無人話過佢一定比你好WO,係你自己自卑心作崇

唔係丫~你誤會左,我想講的係果位清華大學榮總教授應該要向你請教姐~
...
kyo_028168 發表於 2011/1/4 11:51

哈...呢dee係咪就是傳說中的邏輯學謬誤: 訴諸權威呀?
有地位的人不會放臭屁的?

哈,多謝提醒。

不過你收收埋埋自己身世唔講,又好似唔係幾好WO。

喂喂,要圖要真相XD

我好有興趣知你係邊間大學(社會大學我都讀緊,唔太重要啦,人人都有= =)
做咩職業。

你咁專業,唔怕比人知GE。
基督徒信主唔係犯法架嘛,講下比人知無壞。
我正讀
University of Society,

慘...年年留級, 無得畢業
beebeechan 發表於 2011/1/4 11:41

唔緊要, 俗語話活到老學到老嘛!
唔緊要, 俗語話活到老學到老嘛!
葉仔 發表於 2011/1/4 12:04

最緊要...係可以老
老..也是一個福氣囉
人人都可以老架?
天主唔俾你老, 你就要做香菇
最緊要...係可以老
老..也是一個福氣囉
人人都可以老架?
天主唔俾你老, 你就要做香菇 ...
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:45

請你不要濫用香菇這個名詞!

人有80命都唔錯架! 希望大家都有!
請你不要濫用香菇這個名詞!

葉仔 發表於 2011/1/4 12:53

有版權架咩
學校的書我讀完了; 人生經驗我比你多,
beebeechan 發表於 2011/1/4 08:59

還學校的書我讀完了; 人生經驗我比你多, 誰沒有讀玩學校? 尤其是教會學校~

成日只會瞎扯岔開問題, 還標榜自己讀完義務教育
電子, 電機, 物理, 不是神創造嗎?
那用上帝做的東西來分析神的行為...又不對?
只能用傳銷的思想來分析傳銷而不能使用常識...UMUM...果然是洗腦的
回復 39# Guest from 59.148.240.x

電子, 電機, 物理, 不是神創造嗎?<----不是
那用上帝做的東西來分析神的行為...又不對?<----那些東西??
只能用傳銷的思想來分析傳銷而不能使用常識...UMUM...果然是洗腦的<----講咩???
高級模式 | 發新話題
換一個