返回列表 回覆 發帖

[新奇發現] 黑耶穌巡城 百萬菲人爭睹

兇手是天主教徒
神滿足他的自由意志
三教童 發表於 2011/1/17 00:59

同一個主子, 都係衰埋一堆!
嘩! 耶穌玩口水, 咁dirty, 真係唔合衛生!
葉仔 發表於 2011/1/16 19:12

其實搽口水乃屬外敷, 療效不及內服
耶穌若肯同病人咀對嘴濕吻, 讓盲仔吞服聖口水則一來見效快, 二來可show到耶穌的大愛, 豈不是更好嗎?
其實搽口水乃屬外敷, 療效不及內服
耶穌若肯同病人咀對嘴濕吻, 讓盲仔吞服聖口水則一來見效快, 二來可show ...
沙文 發表於 2011/1/17 11:55

傻戇戇的!
耶穌要醫人, 彈一下手指便事成哩....真要用口水外敷咩?

耶穌採用了經文所說的方法, 都是要向人啟示一些訊息嘛.
(這些對你又是太深了, 講你都未必明白住)
回復 23# beebeechan

呢個訊息咪係能醫不自醫囉!
回復  beebeechan

呢個訊息咪係能醫不自醫囉!
葉仔 發表於 2011/1/17 13:22

瞎子摸象時, 有個瞎子話大象似佢碌野....
(開眼的人咪笑到碌地囉)
瞎子摸象時, 有個瞎子話大象似佢碌野....
(開眼的人咪笑到碌地囉)
beebeechan 發表於 2011/1/17 13:31

我信耶穌勁過華陀囉! 哈哈!
(有智慧的人同樣笑到碌地)
耶穌要醫人, 彈一下手指便事成哩....真要用口水外敷咩?
beebeechan 發表於 2011/1/16 20:59

佢就係試過, 但醫唔好搞到盲仔以為棵樹行路嘛所以, 個訊息就係,医盲仔咁簡單都要搽口水
咁醫不孕就非要唧尐聖精液出來叫患者口服不可嘞

所以耶穌一生睇症雖不少, 但從來冇人夠胆叫佢醫不孕, 就係咁解
這是侮辱人宗教的表現!
罰過!不同宗教也有其醫人方法的記載!
各施各法!又何需侮辱人的宗教!
若是合理,聽吓無妨!
若感不合理,也不用這樣!
否則,還有其他人在看你們的網站,只是感到像流民一樣,糊言亂語!
就有失這網站的建立宗旨!
以理推敲,倒好過惡言相向!
的確在信耶穌的人,若耶穌是神,用任何方法也可以!
管是那一種,目的是救人醫人。豈不是一件好事!
好過不聞不問,話自己信都不行善的人,話自己不信看不過信的人的不是但同樣不行善。都是殊途同歸!

醫不得其法則事倍功半嘛
救人醫人要一擊即中, 不使病情反覆, 方可建立威信, 揚名立萬
若以口水治陽痿, 須聖子含玉莖以舌舔口水于其上, 功德無量

Don't know where God is but the Devil is in the details
若以口水治陽痿, 須聖 ...
沙文 發表於 2011/1/18 03:04

治陽痿, 何需耶穌出馬?
天主造了美麗的女人
回復 30# beebeechan
所以話您諗嘢唔全面
女人未必人人啱嘛
同性戀 + 陽痿, 就要耶穌幫佢含啦
回復  beebeechan
所以話您諗嘢唔全面
女人未必人人啱嘛
同性戀 + 陽痿, 就要耶穌幫佢含啦 ...
沙文 發表於 2011/1/18 03:17

諗屎忽陽具, 點會夠你全面
「泥膠者」之家, 一定要搵你當版主.
係呀, 天主考慮事情都唔係幾全面
這是gay督徒都承認的事實
Don't know where God is but the Devil is in the details
天主造女人? 哈哈...我笑咗!
天主造女人? 哈哈...我笑咗!
葉仔 發表於 2011/1/18 11:27

唔明你為乜而笑。
痴笑?
唔明你為乜而笑。
痴笑?
beebeechan 發表於 2011/1/18 12:14

是啊! 亞當同夏娃! 呀! 點解冇莉莉既?
是啊! 亞當同夏娃! 呀! 點解冇莉莉既?
葉仔 發表於 2011/1/18 16:38

點解唔加埋嫦娥?
點解唔加埋嫦娥?
beebeechan 發表於 2011/1/19 10:53

拿..係人都知嫦娥姐係假野!聖經本來就有個莉莉架啦,在夏娃之前的! 因為她唔比阿當搞, 阿當同耶神講, 耶神就用阿當肋骨做夏娃! 不過我就會當神話故事睇, 但有d傻人就當真事睇!
唉....你是阿當後代好喇, 唔好預我呀!
拿..係人都知嫦娥姐係假野!聖經本來就有個莉莉架啦,
葉仔 發表於 2011/1/19 11:22

你睇過本係乜版聖經?
神經版?

咪睇月光日報當憲報哩.
唉....你是阿當後代好喇, 唔好預我呀!

葉仔 發表於 2011/1/19 11:22

岩丫,
開始思考下, 你..係點由來

你話唔係亞當個後袋唔緊要, 最緊要你度到個服人的答案出來
高級模式 | 發新話題
換一個