返回列表 回覆 發帖

論聖餐

牧師拿主耶穌的一忽肉遞俾我老婆口中。

沙文 發表於 2011/1/31 21:08

小心公主「滔滔羅絲」
回復  beebeechan
有填房可供續弦嘛
沙文 發表於 2011/1/31 21:25

填房是正室早逝, 正妻位置空出,再續之妻稱為“填房“。
莫非你負軛太重, 現在要咀咒老婆香菇???

天生你是山草藥....翕得就翕
衰口不擇言, 說話前未經腦

非也非也, 正室遲逝,再續之妻都係叫做填房:未必要早。

天生你是一知半解....解得就 ...
沙文 發表於 2011/1/31 22:58

老婆未死, 再娶番黎條女, 叫妾, 或叫二奶,
有錢佬或叫「女朋友」, 「紅顏知己」

你衰左..就衰左哩
撐都無用....(留番係床上撐, 若你仲有力水既話)
仲有一個大肚婆問題值得我們反思
gay督教有一項很重要的market practice, 未浸就冇得分豬肉....呀, sorry,  ...

我見過有未浸之慕道人士參加崇拜誤食牙擦穌肉被媽

沙文 發表於 2011/3/8 00:22

超......都話明係不知者不罪
話明係慕道者, 當然未識教會規矩
誤食---導師未有講清楚, 何罪之有?

不如你話...個慕道者係明知而有心食左, 係點仲好哩.
有話: 置之死地而後生
難道也是要一劍捅瓜你?
有話: 圖文並茂  黑屎痾於聖餐後
難道也是要貼埋出來?
沙文 發表於 2012/1/28 04:38

哇。。。。你胃潰瘍真係幾嚴重哩。
此乃黑屎痾於聖餐後啫
我都冇您哽得咁多聖餐
沙文 發表於 2012/1/28 08:25

點解我食左又身壯力健既?
仲充滿力量添

你係咪想說:聖餐始終不同聖體呀?
您身壯力健,所以督黑屎先會特別大督 。
而且您仲識用口痾,直情天生異禀添啦 ...
沙文 發表於 2012/1/28 11:36

好感動呀,
除了是化驗所的工作人員外, 無邊個會對我篤屎咁有興趣囉.
(使唔使定期寄篤樣本俾你佐飯?)

此議雖好,但我點知寄來的屎係您嘅呢?
除非您在聖堂祭壇上痾,attache神父簽名證書 ...
沙文 發表於 2012/1/28 12:02

多用你既味覺與嗅覺便可分辨係咪我既屎囉

您食一啖and then話畀我聽係咩味啦
沙文 發表於 2012/2/1 21:36

乜味覺有得用說話來感知架咩?
難道你的肛門又可以當咀用咩?
又白痴了
有。用說話來感知味覺之辭彙都不少,若然係冇得用說話來感知味覺,則世上只得聖經, 您文化程度低,未讀過啫 ...
沙文 發表於 2012/2/2 02:27

就以辣味,
就有酸辣, 麻辣, 炎辣, 香辣, 芳香辣, 䓤辣, 蒜辣, 羌辣, 椒辣......你唔放過入口, 又點知係乜辣法?
所以, 我「話」你知我篤屎係乜味都無用, 你一定要放過入口, 才會永遠記得我篤屎既味.
一經試過, 你永世難忘, 齒沬留香呀!
聖經多例子
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 07:52

講句話都無頭無尾
高級模式 | 發新話題
換一個