返回列表 回覆 發帖

正確態度看人獸交

回復 99# beebeechan

咁咪係囉
你都識翕哩, 唔講都要識做-----講明買屋要俾一年回購權沽家嘛。下次置業記得您加番呢條在P/S 合約呀
詞窮可去比利時再講嘛
轉移一下視線可令眼界濶些, 睇多一條律例就可知除了不准人獸交又應在買屋時給予沽家一年回購扠才是活出完全真道嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復 102# beebeechan

今日申請破產仲快啦, 您未試過咩?教会就試過賠錢賠到執笠
您返去問下神父點手續嘛, 不過因住俾佢雞姦
回復 106# beebeechan
超, 自己search嘛, 7宗罪中好似有包埋懶嗰可?
http://news.rti.org.tw/index_new ... &id=3&id2=2
靚女的酥胸, 當然是具體, 也是可觀察的
不要亂摸便是
beebeechan 發表於 2010/4/27 20:18

靚女酥胸我成日都亂摸啦, 佢都幾enjoy,未必實唔得嘅
回復 111# beebeechan
您post佢地balance sheet同 ledger上來開下眼界嘛
睇下被神父雞姦一劑值幾錢都好
回復 114# beebeechan
我摸得都幾亂咖, 不過她猛咁話舒服, 我都想唔好太亂, 但始終都要就佢
又唔講得話眼紅, 不過希望有尐透明度, 教友們日後遇到神父的雞姦, 就可由此決定反抗的猛烈程度,大家都好做嘛

我都知教會都有專人評估呢dee崎屎, 而且仲係長工薪優但冇假期(因cases積壓)work load大, 但很有挑戰性以及需求大量人手. 不如您去做啦, 工作很有意義, 好過做人獸交糾察隊長
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復  沙文

條link是航空公司來的嗎?? 和99.99歲戇99先听到律法和先知、到約翰止新約允許人獸交 ...
淚兒 發表於 2010/4/27 23:51

可能是beebee以前曾受過神父摧殘, 有極不平衡心理佢問「天下雖大,不知何處可供我合法地肏親姊」
我見狀哪有不同情之理?故貼出航空公司網站方便beebee訂機票去比利時嘛

若然他鐘意踢波則可去巴西合法亂倫, 您幫手找Air Brazil網址啦
我只係個小小, 微不起眼既基督徒唶
你唔使俾咁重要既職位我既
beebeechan 發表於 2010/4/27 21:23

您唔駛咁謙, 此position需招聘大量人手應付教區需求
而且我們都睇得出您權力相當大 -- 可以自行宣告Lev25:29無效、但Lev20:15則有效,基督叫您起碼信心要有芥菜種咁大, 您就理性大過個缸....絕非一個小小, 微不起眼既基督徒可以做到嘅
您的權力, 至少同基督耶穌一樣大, 此position可勝任愉快
古時的經書就話要人手『抄』唶

另外, 股票可以『抄』便有, 真發達....真頭係神跡

再另外, 有邊個教會 ...
beebeechan 發表於 2010/4/28 03:33

您都可以塗「雅」
"你都未係對畫有研究, 幅畫對你是一般的塗雅而已."

咁人地抄下股票唔得咩?呢尐好似叫「刺」vs「樑木」嘛
回復 129# HTBROKE1
您打錯字係因為手殘, beebee打錯字則可能涉及其衪器官之功能障礙

您都可以話「漢字七萬幾個我信您呢世都唔打錯」, 或者「通常詞窮冇嘢講就會淪落為捉錯字街坊組長」
回帖未必要字多
您有咩解經唔明可以返教堂問神父
不過都係要忠告您, 提防被神父雞姦
人地話你條野九唔答八
你都可以拉我落水同你共浴既?

大家共沐主恩唔好咩?
係喎, 龍#您大驚小怪啦. 10000個神父雞姦下教友之嘛, 好X大把咩?
而且而家又唔係姦完唔俾錢
顛鼠教應該算係好樹 ---用來當柴燒就冇得彈
回復 141# beebeechan
有顛鼠教呢棵咁大碌好樹, 又何勞我去執樹枝?
回復 143# beebeechan
咁我地係諍友嘛
回復 144# beebeechan
係呀, 所以神父可以照原有比率雞姦教友, 萬福馬利亞
回復 148# Guest from 219.89.22.x

【人獸交原理】在神學上係相當重要的發現
根據beebee論述,
很多事情都係因為同一原理產生嘅

新約冇話唔好人獸交, 而beebee就話唔駛講都要唔好人獸交

神父據此「新約冇話X, 您都要X」原則, 推論出:
新約亦冇話要雞姦教友, 咁神父就要雞姦教友了

大家研究下新約還有乜嘢冇講?
我咪話以為經文抄錯囉....
又唔係我話好樹不能結壞果, 你自己去同耶穌拆掂佢啦! ...

咁拆啦:
其實我們不難發現, beebee惡毒地刻意隱瞞了一條數:男人被姦, 報案率低過10%亦即係話, 剛剛幫您告解完那位冇案在身的神父有近1/4機會係會突然獸性大發的
http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics

所以, 較準確的statistics係, 顛鼠教乃為一棵結24%以上壞果子的好樹
或者您可以叫佢做一棵結76%以下好果子的壞樹, 視乎您的立場而定
高級模式 | 發新話題
換一個