返回列表 回覆 發帖

[腦殘白痴] 基督教籌款機構未賑災先內訌

福建大學神學院畢業生就業率相當好, 又識將見仁見智變做見人見智
Don't know where God is but the Devil is in the details

見到你, 也是見人見痔

睇真你一點, 痔痔鏗鏘
我都俾你氣死架
不要問, 只管信咪係你呢種人囉
陳掁聰都係話佢係富婆既遺產繼承人
陳振聰夠話佢識睇風水 ...
beebeechan 發表於 2011/3/20 06:31

BeeBeeChan
post埋國際天糧事工自己個web, 你都唔明唔知. 
真係HELP唔到你. 
BeeBeeChan
post埋國際天糧事工自己個web, 你都唔明唔知. 
真係HELP唔到你.  ...
Guest from 203.80.201.x 發表於 2011/3/21 12:57

你見到人著袈裟就係和尚.....我也是 HELP 唔到你
膠疾難醫
好小事
中文大學醫學院就搞得掂
您嘅母校福建大學神学院就痚瘡同字瘡都唔識医
好小事
中文大學醫學院就搞得掂
您嘅母校福建大學神学院就痚瘡同字瘡都唔識医 ...
沙文 發表於 2011/3/21 13:11

哇....乜你喉部生瘡, 變了痚瘡呀?
生痔生到上喉, ....講得臭野多所致哩
喉嚨生痔..唔係小事
話明係神学院,就緊係讀神學
神係全能嘅,佢鍾意將我粒痔瘡生在您個口入便都得嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔明你地會咁幼稚...世上是有人掛羊頭賣狗肉的..
這間所謂慈善團體是否真的做慈事我不敢說,但如果你會聽見慈善團體的負責人會說出一句 : 真希望快點有天災!那麼我就可以去振災了!!
的話,你會有什麼感覺?
高級模式 | 發新話題
換一個