返回列表 回覆 發帖

基督徒又幹好事(四)(代貼)

如有人向我取證據, 我一定會提供, 包括耶神教人做陳細美, 以色列入埃及300年, 教宗豪花著Parda, 教宗是世 ...
葉仔 發表於 2011/3/26 11:58

無一樣你是說對了囉

尤其是沒有 Parda 這牌子, 只有 Prada
(果然, 串錯字是你的強項, 在隔鄰壇是串錯, 來到這裡也是。)

溫馨提示:
經常犯錯,  有損誠信, 論點都無咁成理。
(等我塞錢入你袋)
無一樣你是說對了囉

尤其是沒有 Parda 這牌子, 只有 Prada
(果然, 串錯字是你的強項, 在隔鄰壇是串錯,  ...
beebeechan 發表於 2011/3/26 12:03

我有齊證據, 你還是不信, 我也沒你辨法!

我是打錯字, 又如何? 你捉多點字蝨不等於你智商高的, 阿潔身自愛!
哈...你衰了你哂命反基謬論中之五: 偷換身份, 權充佛道儒總壇主?
你不反對一夜情,避孕, 婚外情, 不等同 ...
beebeechan 發表於 2011/3/26 11:09

你攪錯晒,佛道儒信徒沒有像基督徒般高調干涉社會中的同性戀、一夜情、避孕,是客觀事實,我並不有代表佛道儒他們關上門的信仰有否反對一夜情、避孕、婚外情的意思,所以我並無偷換身份。

還有,我未曾說過不反對婚外情,你唔好老屈。
我是打錯字, 又如何? 你捉多點字蝨不等於你智商高的, 阿潔身自 ...
葉仔 發表於 2011/3/26 12:11

下次出帖小心一點囉,
校對清楚才送出
有錯便快改

教精你咋
做事, 小事也要認真, 從小事可以看出有無做大事的本領
人獸交則是虐待動物,以及貶低人類地位,所以也是損害社會
hellboy 發表於 2011/3/26 10:27

ME AGREE W THEE 100.000%

兄与BEEBEE交谈,也是一种`人獸交"
ME AGREE W THEE

______________________ ...
prussianz 發表於 2011/3/27 23:15

莫非你是指我是人, 你是豬?
莫非你是指我是人, 你是豬?
beebeechan 發表於 2011/3/27 23:16

BEE蜜蜂 BEE蜜蜂,的确是一种动物 ;===)
BEE蜜蜂 BEE蜜蜂,的确是一种动物 ;===)
prussianz 發表於 2011/3/27 23:20

只懂以一個暱稱來抽抽水
足以証明你的確係豬
你個人真係好cher...令人有返咗教會嘅感覺 ...唉..
好明顯 每當有人指出 "基督徒"惡行 或 質疑 "基督徒"行為 ,
你就一味攻擊別人 , 開口埋口話 "佛道儒信徒" 又點點點 !? ...
無非為牽強支撐 "基督徒神聖形象" , 自我陶醉 ...
人哋打錯一個字 , 你就只識捉字蝨 , 完全離哂題 ;
自己名正言順改個 '昆蟲名字' , 就話人哋抽水 ...
唉 ... 你就係一個活生生嘅 "基督徒神聖形象" 反面教材 !
我為 "真正" 基督徒 有你這樣一個同伴 感到悲哀 !
我為 "真正" 基督徒 有你這樣一個同伴 感到悲哀 !

Guest from 116.49.103.x 發表於 2011/3/28 03:50

看看你怎地是「真正」基督徒先哩
口講無憑
(你連一名也不敢拿出來, 無名氐, 無名見人...... 你說是純情靚模都得哩)
真正的基督徒是怎樣子的?
ME AGREE W THEE 100.000%

_____ ...
prussianz 發表於 2011/3/27 23:15

又喺喎,同BEEBEECHAN交流,確實是一種人獸交。
又喺喎,同BEEBEECHAN交流,確實是一種人獸交。
hellboy 發表於 2011/3/28 09:54

那同你談, 簡直就是「撞鬼」了? 或是「問米」?
那同你談, 簡直就是「撞鬼」了? 或是「問米」?
beebeechan 發表於 2011/3/28 09:56

鬼都好過你禽獸昆蟲。
RE:
kwongyauleung
月入3萬元?
真接少少俾錢搵妓女好過啦...

基督徒不可以叫雞的! 更不可以同婚前同居!
其實我知beebeechan係用心良苦, 佢係曲線令大家更憎基督徒 ...你成功了, 多謝哂~你存在真有意義
(一係佢就係太寂寞, 你睇佢post野要分幾個post, 一日post咁多就知啦)
其實我知beebeechan係用心良苦, 佢係曲線令大家更憎基督徒 ...你成功了, 多謝哂~你存在真有意義
( ...
Guest from 210.6.173.x 發表於 2011/3/29 21:51

閣下點解連名也一敢報上?
你存在真有意義

Guest from 210.6.173.x 發表於 2011/3/29 21:51

每個人的存在都有意義架
即使你反基, 俾你出帖...也有意義
因為你可以代表反基仔膠到去邊個程度嘛.
孔子日:因材施教

太淺的你會悶
太高深的你又會唔明白
每個人的存在都有意義架
即使你反基, 俾你出帖...也有意義
因為你可以代表反基仔膠到去邊個程度嘛.
孔子日 ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 21:56

今日你最膠!
高級模式 | 發新話題
換一個