返回列表 回覆 發帖

日本核危機持續 基督徒技工核電站緊守崗位

由頭到尾我都無話過核電廠單野係天災咁簡單,不過係你話要夾硬唔識扮識就用本爛書係度扮先知.基本既物埋邏輯都無就開火.

Jom 發表於 2011/3/29 01:22

你知係人禍, 更加唔應抽天主水

莫非你又想話點解天主造出咁屎既人呀?
喂...不嘍我都係話地震係天災
你幾時見我出帖話係天主懲罰
地震懲罰論係乜野人開帖講先? 你地班反基咋. ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 01:24

你無知地話人一知半解前,我好似一個帖都無出過喎.由頭到尾我都係插緊呢樣野.

東電單野唔該你再番去睇吓我寫過尐乜,一早已經有人插過,只係有人有機構為利益而漠視數據.但呢樣野根本就唔可以同老耶存在與否相提並論,因為老耶自己用咗兩千幾年都證實唔到自身既存在,但神棍既大話就越揭越多又越揭越臭,唔係事實咩?耶教眾多分支各有闡述又各自評擊對方,無實質證據證實過咩?

咁重憑乜野話俾人聽老耶可信而耶經又信實咁話呢?
你知係人禍, 更加唔應抽天主水

莫非你又想話點解天主造出咁屎既人呀? ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 01:28

唔好扮野塞說話入我口,我由頭到尾都無話過係關你個老耶事.

係你地班耶徒乜九都話關老耶事先俾人小,唔該你自己睇返頭兩個post寫乜啦文盲.既然你地話得個傳說咁堅,又要人信,咁我地有網友將件事入埋佢數咪合晒你地合尺囉.又話唔啱呀?輸打贏要呀?好就入數衰就關人咪呀?唔好咁幼稚啦.....

我由頭到尾都只係當你地個神話只係一個大話,向來我只係指責一尐以訛傳訛不學無術既戇九人同神棍,斷唔會蠢到攞個大話黎做自己睇事物既依歸.
唔好扮野塞說話入我口,我由頭到尾都無話過係關你個老耶事.

係你地班耶徒乜九都話關老耶事先俾人小,唔該 ...
Jom 發表於 2011/3/29 01:51

喂...喂
人地在論緊老耶搞天災
你唔係講老耶架, 又插把口?
咪即係你九唔搭八耶?

你開個topic, 地震非老耶事,
我有「覺」趣的話會回覆。
回復 34# beebeechan

係咩? 有什麼是應驗過? 應驗落空都有好多好多喎! 點計?
拿, 今期就彈咗個李丞責出來, 佢預言到地震, 核爆, 核漏,
唔通佢又係神??
喂...不嘍我都係話地震係天災
你幾時見我出帖話係天主懲罰
地震懲罰論係乜野人開帖講先? 你地班反基咋. ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 01:24

咁就使咩幾十億天主教徙, 基督徒祈禱吖, 多鬼餘, 祈來祈去, 天災咪一樣發生,
搵耶神保佑, 憐憫就死咯!
回復  beebeechan

係咩? 有什麼是應驗過? 應驗落空都有好多好多喎! 點計?
拿, 今期就彈咗個李丞責出來,  ...
葉仔 發表於 2011/3/29 10:51

係咪....有甚麼是落空過?? 應驗都有好多好多喎, 點計?

我只係話聖經講的許諾應驗, 我幾時講話李某講的也會應驗?
咁就使咩幾十億天主教徙, 基督徒祈禱吖, 多鬼餘, 祈來祈去, 天災咪一樣發生,
搵耶神保佑, 憐憫就死咯! ...
葉仔 發表於 2011/3/29 10:55

教徒既祈禱是求保佑咩?
求教徒在未來災難中唔好預埋佢地咩?

你去一次彌撒, 聽下人地既祈禱便知全球天主教徒為日本地震的祈禱意向是甚麼了。
識野你就少少, 講野你就幾多
係咪....有甚麼是落空過?? 應驗都有好多好多喎, 點計?

我只係話聖經講的許諾應驗, 我幾時講話李某講的也 ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 11:02

聖經連出入埃及的時間都錯, 真係唔知佢應驗咩咯!
李某的應驗, 都會講今年之內發生的事, 你耶神呢? 幾時會發生都唔知, 任佢吹都得啦!

葉仔 發表於 2011/3/29 11:08

哈....你要知人錯
你本身都要好清楚知道以色列人入出埃及既時間架喎
你係邊到搵到咁狠勁既史料, 考古証據先?

(有話歷史上無以色列人住過在埃及既証明既????)

反基膠講野如搖風擺柳
哈....你要知人錯
你本身都要好清楚知道以色列人入出埃及既時間架喎
你係邊到搵到咁狠勁既史料, 考古証據 ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 11:30

就係睇本聖經, 未信佢一睇都錯晒, 真係連考古都唔使睇呀!
點解聖經作者咁馬虎, 低水平?
李某的應驗, 都會講今年之內發生的事, 你耶神呢? 幾時會發生都唔知, 任佢吹都得啦!
葉仔 發表於 2011/3/29 11:08

耶穌的未世預言早已經破產。

http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=4296
http://www.anti-christ-hellboy.com/

Hellboy網站面世
高級模式 | 發新話題
換一個