返回列表 回覆 發帖

[興趣討論] 三國志大戰 DS 全攻略

不要迷信歷史,劉備是女人來的。

你願意死在她手裡嗎?

嚴氏 and 王異 都已經得手, 唔知呢度有冇玩呢個 game 可以同我換下牌呢?
原帖由 龍井樹 於 2007-11-19 15:45 發表
嚴氏 and 王異 都已經得手, 唔知呢度有冇玩呢個 game 可以同我換下牌呢?

係咪$15一舖那部?太貴了耶~
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2007-11-19 16:15 發表

係咪$15一舖那部?太貴了耶~

我玩 nds版, 效果都唔差.
原帖由 龍井樹 於 2007-11-20 08:48 發表

我玩 nds版, 效果都唔差.

咁點用D卡?
原帖由 抽刀斷水 於 2007-11-20 12:22 發表

咁點用D卡?

唔係真係一張張咭, 而係響部 nds 入面見到的咭, 用支筆去推咭.
原帖由 龍井樹 於 2007-11-20 15:15 發表

唔係真係一張張咭, 而係響部 nds 入面見到的咭, 用支筆去推咭.

你真是童心未泯。
原帖由 抽刀斷水 於 2007-11-20 16:15 發表

你真是童心未泯。

你玩過就知, 好考戰略架.
在NDSL用WIFI不太好玩
太多人快輸時關機

回復 11# 的帖子

所以都係約出黎玩好玩 d.
不過只有用 WiFi銜頭才可以昇上霸王,
同人對戰跟自己同電腦玩一樣,
銜頭昇到上一品指揮官就不能再昇.

玩咁耐我仲未有天啟孫堅同諸葛亮,
唔知係咪一定要玩 WiFi先有會架呢?

三國志大戰 DS 全攻略

download:
http://www.megaupload.com/cn/?d=ZCF8105I

沒想到和龍哥哥是同道。

咱家也有NDSL,現正進行“美男推倒計劃”中......
有人問我蓬萊路

雲在青山月在天

--------------------離教者面對耶徒的質疑和責難,引詩作答。

回復 14# 秀雲 的帖子

你近況好嗎?“美男推倒計劃”是什麼遊戲來的?

回復 15# 龍井樹 的帖子

很多啊,如心跳回憶Girl’s Side ,傳說中的翠君......

都是“女追男”~~~~
有人問我蓬萊路

雲在青山月在天

--------------------離教者面對耶徒的質疑和責難,引詩作答。
依家睇你係唔係仲玩緊再講~
我的信念就是太陽!
回復 17# 日天

都有玩架

一般來講,玩大號令比其他計易...

但你現在玩那個版本= =
我的信念就是太陽!
高級模式 | 發新話題
換一個