返回列表 回覆 發帖

[興趣討論] 誠徵宗教審判的資料

原帖由 沙文 於 2007-7-15 13:03 發表
6神無主,有乜頭暈身慶,記住食樽6神丸。
包快過邪神施急手

七時恭侯 ! 自古教會無真愛  天堂之門為君開 !
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

>http://paulkong091079.mysinablog.com/index.php

我退場。
(雖然,或者是某種心態描述的絕佳題材也說不定。)

回復 #22 Nomad 的帖子

對於不合自己口味的東西有嘔吐的跡象是正常的~
小則潤澤生活, 大則啟生之道

回復 #21 Step.King 的帖子

8仙過海, 一路行一路睇尼釆
人嘅罪性真係冇得改
又唔怪得佢要降10災
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 #24 沙文 的帖子

九天之外, 沙文自詡左右逢源,
小心他朝有綠帽帶,
唔駛勞煩上天降災~
小則潤澤生活, 大則啟生之道

回復 #25 Paul 的帖子

十架恩仇,
手執思劍刃邪教
paul 少回頭莫久留
花開花落花無缺!

回復 #26 Step.King 的帖子

百無聊賴,看你們幾個在亂嗌,
由一到十狗尾續貂,
點解我會寫埋一份咁奇怪?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 #23 Paul 的帖子

>對於不合自己口味的東西有嘔吐的跡象是正常的~

不對,是寫故事很好的參考素材啊。
原帖由 抽刀斷水 於 2007-7-17 00:25 發表
百無聊賴,看你們幾個在亂嗌,
由一到十狗尾續貂,
點解我會寫埋一份咁奇怪?

我諗住出埋十一奉獻先收手架
你係度壞我好事~
花開花落花無缺!

回復 #29 Step.King 的帖子

尚有12支派,可堪素材。您要發掘一下,方顯驚世之才
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-7-17 08:52 發表
尚有12支派,可堪素材。您要發掘一下,方顯驚世之才

發掘下有冇第十三門徒好d 播...話唔定可以一炮而紅

十三門徒 paul 少發功
神父牧師 要搵女教友鬆一鬆

花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-7-17 08:31 發表

我諗住出埋十一奉獻先收手架
你係度壞我好事~

好對唔住~
我立即將字變白了,你地當睇唔到,繼續啦~
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2007-7-17 09:55 發表

好對唔住~
我立即將字變白了,你地當睇唔到,繼續啦~

依家數到十三啦 你out 唔out d
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個