返回列表 回覆 發帖

他們的信仰只是教導人們去愛人.....

係架....
所以惡人在姦你老婆時都無俾面你, 幾 enjoy 架
稍後嗒埋, enjoy 埋你個囡囡沙婷婷

(傻膠, ...
beebeechan 發表於 2011/10/6 08:21

嘩!很惡毒的語言。

"beebeechan" 君會不會是在曲線反(天)基?用的手法是令公眾對基督宗教*及基督宗教徒反感。

*包括天主教和新教
"beebeechan" 君會不會是在曲線反(天)基?用的手法是令公眾對基督宗教*及基督宗教 ...
liberale 發表於 2011/10/6 10:19

我既帖令你周身唔自在咩?或者係邪不能勝正效應卦。尼古拉見到十字都係周身唔自在架。
嘩!很惡毒的語言。

liberale 發表於 2011/10/6 10:19

你未見過大蛇屙尿啫。呢 d 說話沙文係家常問候人既話咋。
你未見過大蛇屙尿啫。呢 d 說話沙文係家常問候人既話咋。
beebeechan 發表於 2011/10/6 11:09

只想忠告一句。如果你是以基督宗教徒的身份發言,你的言語便某程度上代表著基督宗教徒/基督宗教*,是基督宗教徒的見證。

*包括天主教和新教
只想忠告一句。如果你是以基督宗教徒的身份發言,你的言語便某程度上代表著基督宗教徒/基督宗教,是基督 ...
liberale 發表於 2011/10/6 11:21

我禮貌一點的會說:
我是代表基徒的話,你又係咪代表了不信者發言,係咪個個唔信耶穌的都會好似你咁無知?甘一知半解?

不俾面你時我會話:
你係到狗翕,係咪某程度上代表 ( 9 ) 發言?
为bbc祈祷!
为bbc祈祷!
ali 發表於 2011/10/10 23:32

祈禱
你識咩?
你懂咩?
你只能對著空氣狗翕咋, 你向誰禱告?
(狗也懂是向主人搖尾乞憐, 你連主人是那位都未知便搖尾?.........可憐中的可憐)
回复15# cannypp

quote:"收錢陪行街食飯,就即是用行為來賺錢,就好像導遊一樣,而陪行街食飯陪應酬的話,我覺 ...
ali 發表於 2011/10/6 00:37

你有道理的...援交只是漂亮說話,最終都會變成賣淫
你有道理的...援交只是漂亮說話,最終都會變成賣淫
Guest from 1.64.8.x 發表於 2011/10/11 22:58

我忘了登入了- -
我对住哭墙为你祈祷!YHWH啊!请宽恕没有以色列passport但又自称新以色列人之井里頭的bbc。。。
高級模式 | 發新話題
換一個