返回列表 回覆 發帖

[分享] 後裔

創造小生命,就是其中一種創作。

抽刀斷水 發表於 2011/10/10 22:24

絕對不是創作!
畫一幅畫, 畫家可以決定畫的內容, 色調, 布局, 用甚麼筆法....
生仔....你可以決定他們的樣貎, 性格和前途嗎?
回复8#bbc

quote:"...生仔....你可以決定他們的樣貎, 性格和前途嗎?"

生男生女都可以喔!?出世嘅时辰八 ...
ali 發表於 2011/10/16 00:54

你八字係咪屬「丑」, 講野咁搞笑既
回复8#bbc

quote:"...生仔....你可以決定他們的樣貎, 性格和前途嗎?"

生男生女都可以喔!?...

怎樣行房可以生仔? 用乜姿勢秘技?九淺一深?
掌握到你返大陸推一推銷....發到豬頭咁哩
回復  beebeechan

你無教過仔女咩?仔女無跟你學過野咩?
抽刀斷水 發表於 2011/10/16 09:34

喂。。。。條友話可以決定埋個仔女既前啵!

回复8#bbc
出世嘅时辰八字又可以控制》可以决定样貌,性格和前途!啊

你現在唔信神, 難保第日你亞仔係去做神父, 你有咁大把炮話一定唔會發生咩?
乜係前啵?邊條友話?
抽刀斷水 發表於 2011/10/16 15:15

呢條友仔:

回复8#bbc

乜係前啵?邊條友話?
抽刀斷水 發表於 2011/10/16 15:15

呢條友仔:

回复8#bbc

打漏左粒字囉。。
係前(途)啵!
to:bbc
传统大陆人重男轻女,再加上一孩政策。除咗照B超睇到系女即刻人流外
.
ali 發表於 2011/10/16 23:22

咁就係扑完之後, 命中標靶後先知男定女, 不是可以控制懷男定係懷女胎, 不是由扑來決定。
又跌翻入嗰井里面的 bbc:

如果你识得紫微斗数,就會明白点解八字可以决定样貌,性格和前途!

ali 發表於 2011/10/16 22:30

係架?
你真迷信, 仲衰過不要問只管信
飲食法:
·造愛前,女方需用蘇打水(兩湯匙蘇打粉溶入1公升的水)沖洗下體,以提高陰道的鹼性。

ali 發表於 2011/10/18 00:54

情到濃時仲搞咁多手續?
乜 feel, 乜 mood 都俾你搞淡, 
轉頭訓覺好過勒

膠質重!
妳咪咁懒啦,唔洗都抹吓咯!又或者放入嗰喷水壶里面唧两吓先。
ali 發表於 2011/10/18 01:16

一個健康的人, 口水 pH 度是7.4, 微鹹性啵。。。
咁。。。。。。。。。。。。。。。。。。
(咪咁懶哩。。。。)
7.4仲未够架,先饮淡苏打水再。。。做咩無Harmonica嘅?
ali 發表於 2011/10/18 10:30

介紹你用呢隻, 鹹性夠呀

有渠必通
早几日响旺角有通渠水从高空飞落嚟同妳有关系吗?妳都好重口味啵!
ali 發表於 2011/10/18 13:01

你同沙文係呢到既九翕,與掉通渠水落街差唔多哩。害人不利己,害人不需負責,害及無辜無知者
一时唔偷鸡就做保长。。。
ali 發表於 2011/10/18 16:07

乜你都覺得我係到似個保長咩?
保教护航!有口话人無口话自己!害及無辜無知嘅迷途羔羊!
ali 發表於 2011/10/20 00:50

乜你覺得俾我害緊咩?
高級模式 | 發新話題
換一個