返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復  beebeechan

只不過對導屍 成日9UP理論 大部分都係假的 自已又唔去証實 就係到9UP出黎 我一話 ...
基督徒 發表於 2011/10/31 10:48

對聽你同個牧師既個人恩怨無乜興趣。

傻嘅,梗係聲控先進過要用手按制咖啦,您用過高級產品未咖?

佢造狗都成雙成對, ...
沙文 發表於 2011/10/31 07:20

乜當時你有份在伊甸園咩? (你是當時的一隻豬, 或是狗? 輪迴到今世你輪到做沙文?) 你咁清楚伊甸園內有狗公狗乸, 又見到亞當谷精上腦既?

我睇個本經書就無咁既描述勒。
回復 20# beebeechan

BBCHAN 串左等於無串
回復 20# beebeechan

你D答案都離晒題 同我D問題無關 我又唔覺你串緊我WO 同呢到係討論區 唔係鬥嘴 你有証據現代男人係少左根肋骨 我實接受GA 不過真的假不真了 唔好成日旁敲則擊LO
回復 22# beebeechan

您睇個本經書又夠冇話夭主向亞當解釋女人製法啦,做咩阿當又知女人乃是真是我的親骨肉呢?

所以此古仔顯然就係吹水唔繳咀
喂。。。。咁我串你, 又唔見你會繼續問既?
beebeechan 發表於 2011/10/30 22:06

您有過串我咩?幾時呀?
你有証據現代男人係少左根肋骨 我實接受GA 不過真的假不真了 唔好成日旁敲則擊LO

基督徒 發表於 2011/10/31 14:55

聖經都無話現代男人係少條骨, 証你條毛咩
您有過串我咩?幾時呀?
沙文 發表於 2011/10/31 19:04

你覺得無就好哩...
回復 28# beebeechan

但係典解您會覺得有咁奇嘅呢?您成日有幻覺咖?怪之得會信教啦
打手又出現

但係典解您會覺得有咁奇嘅呢?您成日有幻覺咖?怪之得會信教啦 ...
沙文 發表於 2011/10/31 23:14

你是後知後覺囉.....
好似你要見到耶穌由雲上降下才知要相信.
打手又出現
van406 發表於 2011/11/1 00:28

人地沙文都無話俾人打,
你少擔心哩.
回復 31# beebeechan
我幾時話過見到耶穌由雲上降下才知要相信?
由雲上降的耶穌一定係哪咤幻化而成試驗您信心嘅。若見到耶穌就以為真係有耶穌口稱耶穌,佢即刻現出三太子真身,您就瘀到痺矣

由雲上降的耶穌一定係哪咤幻化而成試驗您信心嘅。若見到耶穌就以為真係有耶穌口稱耶穌,佢即刻現出三太子真身,您就瘀到痺矣

沙文 發表於 2011/11/1 03:57

有個貎似耶穌的由雲上降下來, 你更首先瘀到髀, 先過我哩.
起碼由雲上降下者話佢唔係耶穌係三太子先輪到我瘀.
回復 34# beebeechan

冇「貎似耶穌」嘅。您知卵耶穌係咩卵樣咩
回復 27# beebeechan

我夠無話聖經話現代男人少了一根助骨la 我係話個導屍9up聖經姐 同強姦科學姐

冇「貎似耶穌」嘅。您知卵耶穌係咩卵樣咩
沙文 發表於 2011/11/1 10:00

嗯....咁你又知雲上降下的耶穌不是耶穌既?
由雲上降的耶穌
沙文 發表於 2011/11/1

你就好肯知道耶穌個樣咁囉.

我夠無話聖經話現代男人少了一根助骨la 我係話個導屍9up聖經姐 同強姦科學姐 ...
基督徒 發表於 2011/11/1 10:24

我又想問你係乜理由令你要返「這一間」教會?
(即使是有個九翕的導師)
有甚麼咁吸引著你?
回復 37# beebeechan

梗係啦。若然佢真係耶穌,咁佢升天之前就一定會諗到一點;既然您唔知耶穌係咩卵樣,我又知耶穌係咩卵樣,咁耶穌就一定冇辦法證明自己係耶穌。騰雲駕霧就係神仙都識咖啦,不足以證明其身份喎。

梗係啦。若然佢真係耶穌,咁佢升天之前就一定會諗到一點;既然您唔知耶穌係咩卵樣,我 ...
沙文 發表於 2011/11/1 16:58

一講到耶穌, 你就腦殘繞舌, 語無倫次, 說話顛三倒四, 不知所云, 拙口鈍腮
高級模式 | 發新話題
換一個