返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復  beebeechan
又時書公仔唔使書出腸家
.
基督徒 發表於 2011/11/7 22:08

甚麼是「書」公仔唔使「書」出腸?
你露醜真係一鑊接一鑊!
大鑊蓋細鑊

你小時候就不懂禮貌,長大了一事無成,你這個老不死,真是個害人精
睇你ED 正所謂3 ...
基督徒 發表於 2011/11/7 22:08

首先, 你唔出錯, 我又點可以串到你先?

少講少錯, 不講不錯, 你未領悟到哩!假以時日俾人磨練下哩。。。。。哥哥仔!
回復 141# beebeechan

明顯係打錯字了 我小時就很有禮貌 錯就會認  SORRY  SORRY  我想話D人 死蠢   要人講到出面先知道 請問BBCHAN 老野野 個個叫咩成語呀
回復 142# beebeechan

我唔出錯 你又點會越踩越深呢 我不喜歡 壓制

明顯係打錯字了 ...
基督徒 發表於 2011/11/7 22:29

唔需要咁多解釋, 錯左就係錯, 錯你就要認, 打就企定, 有錯就要改正!

明顯係打錯字了 ...

我小左你條女, 明顯係我一時性衝動了。。。
(咁係咪就是小得有理?)
唔需要咁多解釋, 錯左就係錯, 錯你就要認, 打就企定, 有錯就要改正!
回復 145# beebeechan

我求賜教而已

我唔出錯 你又點會越踩越深呢 我不喜歡 壓制
基督徒 發表於 2011/11/7 22:33

你咁很偉大架?
不如你上 IFC 一躍而下, 來個死諫囉! 仲偉大呀?
(名留千古都未定!)
怎麼, 啞口無言了?
坐在芒前不知怎回應耶?

我求賜教而已
基督徒 發表於 2011/11/7 22:37

你求
我未必要賜給你

明顯係打錯字了 我小時就很有禮貌 錯就會認  SORRY  SORRY  我想話D人 死蠢   ...

得把死口係到講 SORRY 有銀用咩?
錯過了的又來錯, 無改進呀!!!!

回復 149# beebeechan

我都要去廁所的BB CHAN 只手未必得閑
回復 150# beebeechan

其實你都唔識

我地要廁所的BB CHAN 只手未必得閑
基督徒 發表於 2011/11/7 23:02

又翕乜春夏秋?
我係到, 好似只係同你改文咁。
回復 154# beebeechan

太急去廁所唔小心又錯 SOORY
回復 154# beebeechan

唔好 發狼唳 LA 我虛心受教WO

太急去廁所唔小心又錯 SOORY
基督徒 發表於 2011/11/7 23:08

乜係 SOORY? 好英文!!!!勁
中唔得, 英又唔掂。。。。。。。怎麼辦?怎麼辦?怎麼辦?
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20111102/00407_075.html
末世學生!
回復 157# beebeechan

哎呀 又錯了 SORRY 多謝 正字王 唔好 發狼唳LA

哎呀 又錯了 SORRY 多謝 正字王 唔好 發狼唳LA
基督徒 發表於 2011/11/7 23:17

罰抄一百次先講哩
回復 159# beebeechan

好呀 唔好 發狼唳LA
高級模式 | 發新話題
換一個