返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

聖經的總結就是神要殺了我們 所以你最好乖乖聽話
聖經的總結就是神要殺了我們 所以你最好乖乖聽話
wei777 發表於 2011/11/4 21:06

事實是...人不可以不死
怎樣地死, 也是死一 次.
人死了.......會怎樣?
回復  beebeechan

你不信 反正我信了 你信一成就就9la 個成就是否耶穌唔係神 ...
基督徒 發表於 2011/11/4 17:26

我不是在怪責你不信啵.
是批你在九翕唶.
bbchan死唔斷氣

基督徒 發表於 2011/11/4 17:26

我都想你有能力辯到我斷氣架,
無夸, 你太低矣.
回復 103# beebeechan

在這裡 除了 你不是9UP 還有誰呢 唉 你好像進了精神病院很久的人 已經分不清 自已係來探病定係自已係病人了

在這裡 除了 你不是9UP 還有誰呢
基督徒 發表於 2011/11/5 10:56

多謝你的稱讚啵!
(也許只是你中文太差勁而已, 發還重寫哩!)
我就肯定你是中文屎到髀的人, 連想講乜都寫不出來! 可悲的中國特別行政區香港人)
回復 104# beebeechan

METOO 我覺耶穌有能轉變我們這些不信的人
    無夸, 他也太低矣

METOO 我覺耶穌有能轉變我們這些不信的人
    無夸, 他也太低矣 ...
基督徒 發表於 2011/11/5 11:03

你又打漏一粒字哩!
打過佢哩
回復 103# beebeechan

指出我點樣 9UP 先的家 成日話人 9UP但又指唔出在那裡 9UP又無証據話我錯 可笑

指出我點樣 9UP 先的家 成日話人 9UP但又指唔出在那裡 9UP又無証據話我錯 可笑:噴 ...
基督徒 發表於 2011/11/5 11:07

你掛住九翕, 邊會留心我教你既野丫.
回復 110# beebeechan

講多次OK? 多謝指教WO

講多次OK? 多謝指教WO
基督徒 發表於 2011/11/5 11:27

我叫你改正篇錯文, 你都無做。
你點會受教丫, 
所以,你唔使「多謝指教」住, 你係到耍偽善咋。

回復 112# beebeechan

你話我錯姐
有叫我改咩 我都認左錯la 定係除左改錯字之外 都搵其它 無可反駁呢 所以人身攻擊性 你ed叫偽君子
今日返教會發生左一件趣事
有個導屍係眾淫面前 引用了
聖經入面 上帝用亞當條肋骨
造左夏娃 跟住問題就來了 ...
基督徒 發表於 2011/10/30 20:20

呀牧師無話古代人才是少條肋骨.  耶穌來到,跟教世人定新約,以及男女平等,所以,男女肋骨數目自始相同!
如果神真的去拿了男人一根肋骨回實驗室再改造,為什麼不是拿去DEEDEECHAN腦蓋骨?

是怕造出猴子來?
回復 114# E72

無WO 點解咁問 呢個更
定係除左改錯字之外 都搵其它 無可反駁呢
.
基督徒 發表於 2011/11/5 14:17

你還是寫錯, 寫漏了呀!
教而不善, 乃子之過.
你話我錯姐
有叫我改咩 我都認左錯la

基督徒 發表於 2011/11/5 14:17

你又不用自卑啵,
睇完dior13的帖你應該會覺得好自豪, 因為原來仲有人低你咁多。

回復 118# beebeechan

我邊有自卑呀 認錯就自卑 怪不得 全世界基督未好自卑 日日都要認錯 真哀
我最大的知識就是知道自已無知 我就唔同D基督徒LA 有個賤父耶穌 就係到吧吧閉閉

回復 118# beebeechan

我最大的知識就是知道自已無知

...
基督徒 發表於 2011/11/7 00:19

你最大的無知便是明知無知而要繼續無知。
一副你有無知的權利,無知大銀哂,你吹呀,
全無改進之心囉。 同基督教導的知錯差好遠,你唔好擺埋一齊講。

另外,你既錯字一浪接一浪 ,從未間斷過:
不是「自已」,應是「自己」
高級模式 | 發新話題
換一個