返回列表 回覆 發帖

教宗含X到日落

假如Benetton将教宗亲吻我只香港脚张相用嚟賣广告,包保無咋型!
ali 發表於 2011/11/20 01:16

估唔到 Benetton 都未算最低口味, 你仲低過 Benetton.
回复3#bbc
quote:"估唔到 Benetton 都未算最低口味, 你仲低過 Benetton"

耶稣同&教宗都成日帮人洗脚吻脚, ...
ali 發表於 2011/11/21 01:53

你是四肢癱瘓嚴重殘障嗎?
不然, 無喇喇為何要人替你洗腳?
到你真係有咁既需要先要求哩.
回复3#bbc
quote:"估唔到 Benetton 都未算最低口味, 你仲低過 Benetton"

耶稣同&教宗都成日帮人洗脚吻脚,你仲话学人信教都唔身体力行。我留番两只脚趾la俾你 lam吓

ali 發表於 2011/11/21 01:53

有經你唔睇, 又係知d , 知一成, 你老作九成.

若望福音 13章, 14-15節:
若我為主子,為師傅的,給你們洗腳,你們也該彼此洗腳;
我給你們立了榜樣,叫你們也照我給你們所做的去做。

你想人同你洗腳時, 你也有替人洗腳嗎?
你要人服待時, 你有無同樣去服待人先?

...拿.....你也得來kiss我腳趾罅
彼此的意思一定是單對單?可否教宗幫我洗腳,我幫林志玲洗腳咁呢?
抽刀斷水 發表於 2011/11/21 12:27

如果志玲肯俾你洗, 你老婆又唔呷醋既話.........
婦人用香膏 抹 耶穌 的 腳 , 如抽水洗志玲腳, 出於仰慕, 不是出於要服侍較小的一個.
高級模式 | 發新話題
換一個