返回列表 回覆 發帖

[新奇發現] 已故神父聖痕造假

留意一樓:「意大利歷史學家盧扎托指,梵蒂岡圖書館發現庇護神父偽造聖痕的證據。」 ...
抽刀斷水 發表於 2011/11/25 10:22

哈....
搵到乜証據你都翕唔出,
仲唔係道聽途說?
(只要是反基, 說月亮是四方的也不必追究的?)
咁你要個證據係點先唔信?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁你要個證據係點先唔信?
抽刀斷水 發表於 2011/11/25 12:55

你連把「証據」擺上檯的能力也未有,我又點答到你呢。
我認為係證據,你認為唔係,咁講黎都無用。所以先問你要個乜野「證據」先buy,先會相信呢個神父造假。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我認為係證據,你認為唔係,咁講黎都無用。所以先問你要個乜野「證據」先buy,先會相信呢個神父造假。 ...
抽刀斷水 發表於 2011/11/25 14:55

你既所謂証據只是一個報導說某人在某處找到了「証據」,而不理會是甚麼証據,咁就話buy。咁就話咩真相大白,水落石出,今日睇真d? 我無你咁馬虎。
回復 45# beebeechan

係囉,就係問你點先會收貨丫嘛。
回复46#
quote:“係囉,就係問你點先會收貨丫嘛。”

bbc系点都唔會收你嘅货的。。。直到永远!就算个神父死前录底造假声明,bbc都只會话你唔能够证明嗰录影片段没有造假。甚至會话个神父只系众多神职人员的其中一员,一时唔小心给绊倒而已。再唔系就同个神父画清界线,说他不是真正的基督徒。。。
anyway, 阿抽,你要知道當只死鸡被煮熟後,对爪會撑住嗰煲盖架!
回复46#
quote:“係囉,就係問你點先會收貨丫嘛。”
bbc系点都唔會收你嘅货的。。。直到永远!就算个神父死前录底造假声明

ali 發表於 2011/11/26 17:34

係咪有神父懺悔錄先?
有定無,一句講清楚。

咁。。。你都好過亜抽,佢連証據係乜都唔敢講咁
(或者佢現在都知過d「証據」唔夠力,不如唔講好過)
回復 47# ali

就算佢返生企晌眾人面前承認,D人一樣可以話佢係假扮,或者比人催左眠。

要提供「證據」,就要知道對方心目中要既「證據」係乜。否則,搵幾多都無用啦。
回復  ali

要提供「證據」,就要知道對方心目中要既「證據」係乜。否則,搵幾多都無用啦。

抽刀斷水 發表於 2011/11/28 13:22

你控告我犯了強姦罪,
你係咪向陪審團講聲:"警察已經搵到証據証明蜂蜂陳姦左某某靚模.
你地需要乜「證據」丫, 你地唔講你心目中要既「證據」係乜。搵幾多都無用啦。"

勁!!!
回復 50# beebeechan

最慘係被告同時做埋陪審員同法官:
檢控官:「我有證據。」
被告:「你這些都算證據?」
檢控官:「我有新證據。」
檢控官:「我有更新的證據。」
....
回复48#bbc
quote:"...咁。。。你都好過亜抽!"

你咁褒奖我,人地以为我同你好Friend喔!
其实我系话紧你死鸡撑饭盖啵,唔通你承认?bbc终于回头是岸咯。。。
回复49#阿抽

你需要明白,bbc嘅逻辑系有别于常人的;你只要提出神父作假,然后叫bbc去证明神父并没有作假就可以了。(按bbc最钟意叫非基去证明『神』并唔存在,但bbc以及其他基督徒从来都证明唔到所谓嘅『神』确实存在)。
回復  beebeechan

最慘係被告同時做埋陪審員同法官:
檢控官:「我有證據。」
被告:「你這些都算證 ...
抽刀斷水 發表於 2011/11/28 14:13

檢控官做埋陪審團,法官, 被告律師和傳媒.....一樣係好唔掂唶.
回复49#阿抽

你需要明白,bbc嘅逻辑系有别于常人的;你只要提出神父作假,然后叫bbc去证明神父并没有作假 ...
ali 發表於 2011/11/28 18:08

人地要你來教路咩?
叻唔切!

我只需要話你係白痴,然後叫你去証明你沒有白痴?
勁兒!
回复55#bbc

quote:"...我只需要話你係白痴..."

又一词窮实例,可憐!维園阿伯、阿哥、泼妇骂街之流!
回复55#bbc

quote:"...我只需要話你係白痴..."

又一词窮实例,可憐!维園阿伯、阿哥、泼妇骂街之流! ...
ali 發表於 2011/11/28 23:17

你無野反駁唶,
你又唔需要咁自責既! 咁鬧你自己既
高級模式 | 發新話題
換一個