返回列表 回覆 發帖

基督徒血淹黑非洲

這些照片怎麼解釋?

dior13dior13 發表於 2011/12/8 14:29

嘿.....笨旦!

這個星期若是有到本壇的, 都知我在那帖解釋過了,

(你還是慢慢在本壇爬爬, 找我的解答好哩,
我才不會為你剛講完又再講!)
回复58#bbc
quote:"呵呵.....你咁講咪仲正?!
那時跟本未有基督徒嘛,
那殺客納罕異族的都是猶太人,
原來跟本唔關基督教事架?

你唔講我唔醒起添."

旧约时代以色列人所杀的数目远远不及公元後基督徒那么多啦!可以说杀人Lee一科基督徒相比犹太教徒是青出于蓝胜于蓝。而且基督徒仲要欺师灭祖,屠杀犹太教徒!
dior13的照片很珍贵!bbc嘅意思大概是那些照片是记录了2战爆发前几年。Nazi得到教廷的加持才可以壮大,教廷也常常帮Nazi站台,不然2战也不可能爆发!
旧约时代以色列人所杀的数目远远不及公元後基督徒那么多啦!可以说杀人Lee一科基督徒相比犹太教徒是青出于蓝胜于蓝。而且基督徒仲要欺师灭祖,屠杀犹太教徒!

ali 發表於 2011/12/8 18:22

哈......乜你要轉口風哩咩?!
咁過條友係到亂引經文:
「上帝將他們(異族)交給你(以色列人)擊殺,那時你要把他們滅盡,不可與他們立約,也不可憐恤他們。不可與他們結親……。」《申命記》7:2

旁觀者 發表於 2011/12/7 10:00

你係咁醒既一早就咪鬼附和佢哩嘛!
(衰左之後就將說話左修右補!)
Nazi得到教廷的加持才可以壮大,教廷也常常帮Nazi站台,不然2战也不可能爆发!

ali 發表於 2011/12/8 18:29

有點似在說, 今日長實集團賺咁多錢, 李嘉誠咁富有, 全靠你Ali 年中幫襯百佳, 長實才可以壯大, 李富商才可以暴發.
(膠質頗重!)
以Ali與當年教廷勢力相比,你都幾睇得起佢。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回复64#bbc
quote:"你係咁醒既一早就咪鬼附和佢哩嘛!"

我主要系怕你资质一般普通(IQ大约=100),所以先至补充一下!
回复65#bbc

阿 Mr Lee真系要多谢我架!寻日去3交咗3舊几手机费,頭先又去百佳帮趁咗舊几。我已经尽量唔俾钱阿Mr Lee赚架啦!

quote:“(膠質頗重!)”
阿Mr Lee以前又真系做啤膠嘅,你有無做他的膠友呀?
回复65#bbc

阿 Mr Lee真系要多谢我架!寻日去3交咗3舊几手机费,頭先又去百佳帮趁咗舊几。我已经尽量唔俾钱阿Mr Lee赚架啦!

ali 發表於 2011/12/8 22:26

李富豪發達, 全賴有你?
真該燴, 原來你真的這般膠!

我有仔仔都唔俾佢近呢個uncle 咁多, 驚怕傳染!
回复69#bbc
quote:"李富豪發達, 全賴有你?..."

你無睇过以前恒生银行嘅广告咩!?“小莫小于水滴,渐成大海汪洋。细莫细于沙粒,渐成大地四方。”李+ x 以带潮州音嘅广东话:“潮州lang,就系咁样一分一毫累积财富。。。大富由天,小富由俭。”
bbc没有客户意识真失败,大客细客都系客。今日细客可能系明天嘅大客。。。
甚麼主動被動?
所以話你讀經不知歷史背景, 十讀九錯哩!

因何以色列人要與客納罕六族開戰?
經文有講架喎 ...
beebeechan 發表於 2011/12/8 10:56

天主教妖徒没主動屠殺美洲印第安人?耶穌會會士沙勿略没主動殘害果阿人?是他們自己送到妖徒刀口上的嗎?
天主教妖徒没主動屠殺美洲印第安人?耶穌會會士沙勿略没主動殘害果阿人?是他們自己送到妖徒刀口上的嗎?
.
旁觀者 發表於 2011/12/9 10:26

乜納粹黨講唔掂哩咩? 要轉台轉去講印弟安人呀?

(咁係咪納粹黨講完, 專題論中美洲先?
你咪一時又轉話題啵!...講實勒!)
回复69#bbc

“潮州lang,就系咁样一分一毫累积财富。。。大富由天,小富由俭。”
bbc没有客户意识真失败,大客细客都系客。今日细客可能系明天嘅大客。。。

ali 發表於 2011/12/9 00:49

好采你仲有知覺, 知道李富商的財富係由好多客既支持, 不是只由你呢個咖哩啡Ali 一個人就會成就.

納粹黨之得以掌權, 也是由於不同的社會因素所致, 怎可以只胡扯話:教廷支持, 便是原因, 咁膠呢!
回复73#bbc
quote:"...不是只由你呢個咖哩啡Ali 一個人就會成就."

無人讲过我一人就會成就,如果你有咁嘅理解,只代表你超膠口者!

quote 阿抽:“以Ali與當年教廷勢力相比,你都幾睇得起佢。”

bbc到底系咪好仰慕我呀?将我睇到咁大,抑或你将教廷睇得好小呢?

quote:“。。。怎可以只胡扯話:教廷支持, 便是原因, 咁膠呢!”

教廷没有出面阻止納粹黨就是不对,任由納粹黨变本加厉、胡作非为!约望保禄2世當年都去西西里骂X黑手党啦,所以往后几年黑手党都收敛好多。
回复73#bbc
q
無人讲过我一人就會成就,如果你有咁嘅理解,只代表你超膠口者!

ali 發表於 2011/12/9 12:42

可是另一邊廂你就講緊教廷就成就了納粹黨啵,如果你有咁嘅理解,只代表你超膠口者!
回复73#bbc

教廷没有出面阻止納粹黨就是不对,任由納粹黨变本加厉、胡作非为!约望保禄2世當年都去西西里骂X黑手党啦,所以往后几年黑手党都收敛好多。

ali 發表於 2011/12/9 12:42

你真無留心聽書,你自己爬下本壇我在那裡解答過你呢個問題
有人會去買李先生的樓宇,是因為自己都需要,不需要的人自然不會去買

以李先生和客戶的關係來看

教廷支持納粹黨,因為教廷自己都需要納粹黨,不需要的人自然不會去幫助納粹
教廷支持納粹黨,因為教廷自己都需要納粹黨

三教童 發表於 2011/12/9 20:00

何解?
願聞其詳
回复76#bbc
quote:"你真無留心聽書,你自己爬下本壇我在那裡解答過你呢個問題"

bbc嘅一贯伎俩,又想混过去呀!
回复75#bbc

我成篇74#回答了你,但你却断章取义quote了我:“無人讲过我一人就會成就,如果你有咁嘅理解,只代表你超膠口者!”。
答唔到咪唔好答咯,我唔會追杀你嘅。之前都放过你几马啦!但唔好胡乱Up博大雾。。咯!
高級模式 | 發新話題
換一個