返回列表 回覆 發帖

我不想變基督徒.....(轉貼)

BB陳又可以向外國的主子報喜﹕妖徒的數目突破三十三億了!
旁觀者 發表於 2011/12/6 13:50

多謝引用數字,「獲益良多」囉
回復  greenboy0825

新教用浴缸浸禮,揾笨得黎都算肯講衛生。
夭主教一直以來都係用屎水施洗,個細路女唔 ...
沙文 發表於 2011/12/6 21:35

你係老婆到扮蜥蜴多年, 唔知你個咀, 你條脷又有無生疱疹, 惹上念珠球菌呢?
(你把口咁痕, 睇怕都有少少感染)
喊爽的我也會
那就來個3300億吧
連地球蟑螂都比不上這數量~
greenboy0825 發表於 2011/12/8 17:07

你數過地球上有多少蟑螂了嗎?
330,012,405,980,577隻!!
你哥哥我特地為你去下水道數的
greenboy0825 發表於 2011/12/9 14:16

乜咁辛苦你呀?
我隨口翕下叫你去「數」架咋,我唔你真係咁很膠去數囉。
(仲數到咁精細添、真膠!)
膠性大發
甚麼的教會, 會把受洗看得這麼兒戲?
受洗如一次公開洗澡?
你試過鶴立雞群那種人際壓力嗎?很沉重的那種,連說話的機會都無,簡直是迫你要冒反面的風險,要不就妥協 ...
hellboy 發表於 2013/2/28 14:10

挑。。。。你立場唔堅定唶
呢到十個有九個都係話信教笨實哩。。又唔見我會有羊羣壓力?
你對住部電腦,又無聲又無人,可以有幾多壓力呀?
hellboy 發表於 2013/2/28 14:33

咁係你唔聰明,見得世面少,
盲中中。
良家婦女,大家閨秀你唔去識,
忽得妺你就中埋去。
咁你試過眾叛親離,身邊一個朋友都無,全部都是敵人未?或者,你有無試過見過人眾叛親離,身邊一個朋友都 ...
hellboy 發表於 2013/2/28 19:04

言下之意,你暗示了你人緣實在麻麻,你身邊的人唔係咁願跟你交往。你是不受歡迎的一類。

看來都似囉。
你呢個淨喺識躲藏在天主教堂裏的人,邊有資格批評我這個天主教又去,新教又去,周圍去見世面嘅反基督?我 ...
hellboy 發表於 2013/2/28 14:50

點解唔去埋回教,喇嘛教,婆羅門教,飛天意粉教?
我信教的時候人緣真是麻麻,
hellboy 發表於 2013/3/1 13:35

証明我觀察力高。
回覆  hellboy

你不信主就變敵人,我認為大部分基督教友沒那麼無聊吧(雖然他們核心教義是這樣想,但有幾 ...
噎輸雞闍 發表於 2013/3/1 21:25

有些人以信主便是敵人, 一樣是無九聊
回覆  hellboy
試下神龍教啦。我都係信神龍教嘅。
沙文 發表於 2013/3/2 01:50

神龍教弄蛇有一手......
你可有日日在浴室弄蛇?
I always drain the snake in the bathroom.
沙文 發表於 2013/3/2 11:59

嗯.....射入浴室去水口與射落馬桶, 都是去同一處.
所以, 基本上, 下次你也可以在浴室中大便.
咁又唔得, 我唔同您, 我不能用snake大便
沙文 發表於 2013/3/2 12:18

係啵,
你係用口的
高級模式 | 發新話題
換一個