返回列表 回覆 發帖

好慘依家, 家破人亡

回復 20# beebeechan

因為你未試過阿媽中風躺在床上, 不懂說話/認人/食飯/去廁所, 半身癱瘓, 只懂用雙眼望著你, 那個人養育你的人本來好好地行得走得, 突然間就變成這樣.

但係你又未試過話比僱主聽你精神病之後幾個月, 僱主就用not proactive enough理由炒左你.

如果話慘我吳係最慘, 但係你試過未? 你都無切膚之痛, 如果個個都係4歲死老豆老母先值得同情, 咁呢個世界會多好多您呢種冷血動物.

重有, 你係基界網絡打手就聞名已久, 無人夠你咁口響同好打, 祝你打遍天下無敵手, 同埋祝你老母中風, 患埋精神病重要比人炒左!!
beebeechan 你要打都吾好搵個老弱殘兵精神病打, 你應該搵個同你一樣咁冷血, 喜歡咩都同人拗一餐既網絡打手, 咁咪臭味相投囉!
一個四歲女童, 家無財物, 仍可以面對家中不幸, 亞叔你今年貴庚?
喜歡咩都同人拗一餐既網絡打手, ...
Guest from 144.214.130.x 發表於 2011/12/12 10:59

多謝你一年來咁有心情一直跟貼我既帖, 咁了解我作風既?
乜你咁得閒上網既? 去搵工哩.
該搵個同你一樣咁冷血, 喜歡咩都同人拗一餐既網絡打手, ...
Guest from 144.214.130.x 發表於 2011/12/12 10:59

我既血微溫咁囉, 唔係好熱
即使唔夠熱血也不想愛心賤賣唶.

你跌了一把, 你只係到埋怨無人夠力來扶起你
其實係你唔想企起身,
回復  beebeechan

因為你未試過阿媽中風躺在床上, 不懂說話/認人/食飯/去廁所, 半身癱瘓, 只懂用雙眼望著你, 那個人養育你的人本來好好地行得走得, 突然間就變成這樣.

Guest from 144.214.130.x 發表於 2011/12/12 10:43

就算俾你發到何賭王咁發, 中起風上黎, 都係「躺在床上, 不懂說話/認人/食飯/去廁所, 半身癱瘓, 只懂用雙眼望著你」, 人人平等, 不會因為冇錢就癱多d卦!

在我學救傷拯救訓練時,個教官話:當你係第一批去到災埸既人,那些大大聲喊"好痛,快來救我",基本上係唔需要理會佢住。
那些訓係地上聲都唔曉聲既才是急需要幫助的。
那四歲女童真係連上網嗌「慘」既機會都無。

你試過返返下工聽到有同事講你壞話, 原來全部都係幻聽? 而你想出聲又要死忍?

你試過返教會D人知道你有精神病, 但D人完全無同請你??

你試過晚晚有幻覺訓唔著第二朝要一早返工未?

OH SORRY, 你未試過!!

因為你未試過所以咁口響, 我又無叫你比錢我, 我只不過想你感受下我困難

針唔吉到肉唔知痛

當你痛苦時候無朋友/無人同情你, 你beebeechan反而係踩多幾腳, 你試過無朋友/最愛既人得返半條命未?

重有, 我日日都有上JOBSDB, 唔駛你理!

你唔中意我可以唔好回post, 我唔需要網絡打手做朋友

你唔識雪中送炭都唔好踩個有自殺傾向既精神病患者!!
離開天主椰教噩夢

抑鬱上網唉慘都有錯,

話你冷血真係無錯!
離開天主椰教噩夢

咁你繼續晒你點慘點慘囉
你係咪好慘,我仲有權來作判斷既
話你冷血真係無錯!
離開天主椰教噩夢
咁你繼續晒你點慘點慘囉
你係咪好慘,我仲有權來作判斷既
beebeechan 發表於 2011/12/12 14:56

你吠少一聲,都無人會當你係啞狗架!

他冷血帶你,我們支持你.

你心理不要認輸,拾回勇氣.
你吠少一聲,都無人會當你係啞狗架!
AmiHO 發表於 2011/12/12 19:51

就算你幾日無出帖, 我都無話你係啞狗唶.
你唔需要話我知你係到, 到此一遊既.
beebee連盧旺達死幾百萬人都可以哈哈大笑啦,椰煞你咪理佢啦。

積極生活,活得比佢好,到時佢求你比口飯佢食,你先慢慢諗啦。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
beebee連盧旺達死幾百萬人都可以哈哈大笑啦,椰煞你咪理佢啦。

積極生活,活得比佢好,到時佢求你比口飯佢 ...
抽刀斷水 發表於 2011/12/14 10:51

唔記得我有無哈哈過
即使有, 都係笑你無知, 太天真唶。
積極生活,活得比佢好,

佢識咁諗先算哩!
係咁諗都唔錯架, 我咪仲拿手過精神科臨床醫生?

積極生活,活得比佢好,到時佢求你比口飯佢 ...

我覺得BEEBEE係心理唔平衡或者細個比人遺棄果類
椰煞 發表於 2011/12/25 11:05

咁我咪仲慘過你?
你係咪應行埋一邊?
椰煞 發表於 2011/12/25 11:05

是呢, 椰煞 ,你想找甚麼類型的工作?
我或許能幫你找找。
高級模式 | 發新話題
換一個