返回列表 回覆 發帖

耶和華是假見證人、吐出謊言。

埃及地荒廢??耶和華正大話精.

芝士蛋糕 發表於 2011/12/11 15:22

五年前若在財經界說雷曼兄弟的債卷股票會一錢不值, 不少人都會說:
雷曼一錢不值? 正大話精!

那麼今日有人說微軟, 蘋果的股價也會有一日一錢不值,
現在聽入耳中, 真係幾大話精既
你自己問神啦,
獅子必喫草與牛一樣 -- 去逛逛動物園就会知道這是很常見的
沙文 發表於 2013/3/1 21:33

貓還會抽煙
回覆  beebeechan

所以咁就證明邪傻瑕係流嘅。佢買飛入動物園, 見到獅子食草, 就話獅子必会食草。

駛Q佢 ...
沙文 發表於 2013/3/2 02:20

獅子會吃草, 你會吃大便當
- 撞撞下, 中尐唔中尐
沙文 發表於 2013/3/2 12:05

弄得你慾仙慾死耶?
回覆  噎輸雞闍

一樣啦。演化朝著正確方向進行 -- 吃肉如牛, 吃草如獅
但可惜上帝預知能力有限, 不能預言 ...
沙文 發表於 2013/3/2 22:38

有方向便有目的地....
演化的目的地又是甚麼?

(唔識咪亂翕哩)

您證明到有方向便有目的地....先啦。唔識咪亂噏25
沙文 發表於 2013/3/2 23:18

挑....又不是我在說演化有方向
挑....又不是我在說演化有目的地
沙文 發表於 2013/3/2 23:47

哇.....你用口....含了我的說話
、難以含忍.
.
沙文 發表於 2013/3/3 00:30

屎尿都忍唔到?
用成人屎片加尿袋哩

Jer6:11 因此我被耶和華的忿怒充滿、難以含忍.

沙文 發表於 2013/3/3 00:30

查實你又唔信耶穌, 卻又時常偷看你老婆的經書, 耶教書..........

我懷疑你又有無成日偷著了你老婆的胸圍內褲, 做易服男
聖經係間死人教會學校介紹給我的, 同我老婆無關。我亦藉此機会鳴謝死人教會學校。
.
沙文 發表於 2013/3/3 17:09

你識既經書, 已經唔係「死人教會學校」宗教課所教的教材.
我都無話你識是與你老婆有關,  我係話你會唔會偷偷地看
bb好似好唔歡迎沙文慕道咁樣。
抽刀斷水 發表於 2013/3/3 23:59

我係唔鐘意d人滿口正人君子, 但又成日偷窺隔隣屋師奶仔沖涼
然後仲話人身材其實唔係著住衫時咁正......真相係佢波墮, 有腩肉
但可惜我畏高, 冇依照聖經教的方法做。至於我會唔會偷偷地看經書? 死人教會學校係迫我在公眾場所上課時看嘅。
所以, 其實係少婦監硬在我面前表演冲凉要我睇。
.
沙文 發表於 2013/3/4 09:24

當是因看過了, 念念不忘耶
死人教會學校係迫我在公眾場所上課時看嘅。
所以, 其實係少婦監硬在我面前表演冲凉要我睇。
..
沙文 發表於 2013/3/4 09:24

有一類男人, 老婆大字咁攤係床上, 佢反而唔得
去老強, 偷香時先可以起頭....
唔知你是否屬這類型
我就未看過耶, 您就應該看過耶
沙文 發表於 2013/3/4 14:35

咁又話人強逼左你睇?
其實係少婦監硬在我面前表演冲凉要我睇。
強逼左我睇經啫
沙文 發表於 2013/3/4 15:29

你講明係沖涼啵
強逼左我睇經啫
沙文 發表於 2013/3/4 15:29

每月一次的經?
高級模式 | 發新話題
換一個