返回列表 回覆 發帖

死人去打仗? !

回復  beebeechan

有您囉
沙文 發表於 2011/12/20 12:16

我屁股無生痔瘡啵
您痔瘡唔係生在屁股嘛
沙文 發表於 2011/12/20 12:20

噢。。。咁梗係生左係你把口到勒
死人去打仗? !
列王記上
16:6 巴沙與他列祖同睡、葬在得撒.他兒子以拉接續他作王。
16:8 猶大王亞撒二十 ...
芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 12:23

五幅屁, 貼完又貼

你無料, 即係無料。。。。一抽就無哂
回多帖都已經唔曉
當然不是擘大個口, 白痴地笑. (雖然逃避回答這是你的長項)
芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 12:26

睇你真慘, 回應只似四仔女星咁。。
訓係到。。啊。。啊。。。啊。。。
咁既回應好行貨唶。

四仔女星唔係咁顧啵
沙文 發表於 2011/12/20 12:32

乜咁顧?
翕乜?
睇你又做隻過街老鼠咁。

芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 17:42

係咪好似呢隻過街鼠咁受歡迎呀?

(俾幾舊水入埸都係睇佢咋)
嘩!你以為你自己好似呢隻過街鼠咁受歡迎呀?
喔呵呵,睇你又做隻思覺失調精神病左閃右避的過街老鼠咁。。喔 ...
芝士蛋糕 發表於 2011/12/23 11:50

咁你都無講明我是過街老鼠,但不包括(呢隻)老鼠啵。
現在才馬後炮,左補右填,無用哩!
一早已經講明,睇你又做隻思覺失調精神病左閃右避的過街老鼠咁。。喔 ... ...
芝士蛋糕 發表於 2011/12/25 15:06

挑.....
講黎講去都係得呢句!

無厘新意,
悶很死讀者哩......你趕客呀!

你無料到連鬧人既說話都要少過人呀
嘩!乜你以為來離教者之家係鬧人既?
芝士蛋糕 發表於 2011/12/27 17:54

係架,
特別係鬧你呢類人:半壼水, 呱呱嘈
亞當夏娃犯的罪,為何百億後代子孫也要一起受罰?
人類犯了罪,罰人就好,為何連其他生物也要一起受罰?

VIN 發表於 2011/12/30 15:02

無錯, 好不合理的事!

同時, 耶穌一個人受死了, 為何百億後代子孫也要一起得救? 耶穌是聖人, 那他得救升天便成, 為何連其他跟隨祂的人也可一起獲救?

天主用另一件不合理的事跟之前的一件不合理事擺平, 還原, ctrl+reset, 在宗教上的名詞叫「贖回」。
為什麼百億後代子孫還在地上受盡苦難?

VIN 發表於 2011/12/31 01:18

你現在的生活, 何苦之有也?
活在福中你不知福就有!
有得救?

有得救還要受審判,還要信耶和華才能上天堂,不信要下地獄?
信他才能上天堂,不信下地獄,這叫公平公正公義?

(1) 耶穌何時何地這樣說過?

(2) 這表示你是不願相信『信耶穌的原因』,不願為相信作出犧牲...
卻在相信 『不信耶穌的後果』--落地獄.
實則...都幾矛盾下囉 (咁查實你想唔想信既先?)

幾時都係過句: 你唔信...乜天堂乜地獄, 當得啖笑囉.
因為耶穌的關係,害他的同胞尤太人倍受歐洲人的欺負,耶穌是聖人?

為甚麼猶太人在歐洲受岐視, 受過逼害是與耶穌有關係?
高級模式 | 發新話題
換一個