返回列表 回覆 發帖

異教的基督~揭發基督教抄襲古埃及宗教的情節

回復 59# beebeechan

載好小白眼鏡再看吧,後段有說是摩門教講的嗎,
回復  beebeechan

666 發表於 2012/1/9 03:48

寫野, 就寫得清楚一點哩.
詞不達意!

666 發表於 2012/1/9 03:48

咁即係點呀?
Some Mormon scholars believe that Quetzalcoatl, who has been described ,... was actually Jesus Christ. ... Latter-day Saint President John Taylor wrote:

即係摩門. 定係摸門呀? 摸唔摸唶??
你自己摑自己一巴做乜?
回復 55# beebeechan

一個人與他人十幾項相同有什難,但三、四百項相同且是處女生子,被釘十字架,...那就難了,你要不要也來個相同的,讓人拜你為神?
當然抄襲不難的,

天下文章本一大抄

,但真可憐的,宗教也要抄,那不要臉本也沒關係啦,但蠢到信這種的才真可憐

一個人與他人十幾項相同有什難,但三、四百項相同且是處女生子,被釘十字架,...那就難 ...
666 發表於 2012/1/9 03:54

哇....三幾百項相同呀?
同邊個有三幾百樣相同先?

但真可憐的,

666 發表於 2012/1/9 03:54

我就覺得你可憐d勒,
人云亦云, 唔經大腦一舊雲

講到林肯同甘乃迪, 你就拿拿聲識得搵來兩人不相同既地方反駁

7。 兩人同是後腦中鎗。

來了個愛胡說八道的基督徒

當布斯進入包廂後,他平靜地把槍瞄準了林肯的左耳和背脊之間……共開槍8次,林肯被擊中6次,其中5次擊中要害。

肯尼迪乘坐一輛敞蓬汽車遊街拜會市民,行至一個拐彎處時(美茵街,Main Street),埋伏的槍手向他開了槍,第一槍打中甘迺迪的喉部,他與妻子合力按着頸,防止血流出來,但數秒後,第二槍子彈命中頭部

666 發表於 2012/1/8 11:37

等我仲以你幾醒,

點知......一講到耶穌, 你就變豬頭冏!

跌眼鏡.

回復 62# beebeechan

這麼簡單的問題都看不出
閣下要多用大腦加小腦加延腦,不然怎能跟我對談呢!
>>我就覺得你可憐d勒,
人云亦云, 唔經大腦一舊雲
==========

呵呵,會信那種洋奴教,本就很可憐,現看你大腦不清,真的很同情你的!

,不然怎能跟我對談呢! ...
666 發表於 2012/1/9 04:14

不跟你對話, 也不見得會有何損失
呵呵,會信那種洋奴教,本就很可憐,現看你大腦不清,真的很同情你的!

666 發表於 2012/1/9 04:18

噢...我大腦唔清, 你口開始臭
不如我地一齊去睇醫生, 我睇腦科, 你睇獸醫,
團診會有折扣
呵呵,會信那種洋奴教,本就很可憐,
666 發表於 2012/1/9 04:18

你用緊既電腦都係洋人既發明來喎
你仲用? 咪好可憐囉?

你應用中華民族專用電腦:

你不要做洋奴呀!
回復 68# beebeechan

你以豬眼睛看人就會這麼講,去看豬精神科吧,對你較好!

你以豬眼睛看人就會這麼講,去看豬精神科吧,對你較好! ...
666 發表於 2012/1/9 04:34

哥哥仔, 你一小時前影既相現在可以取了

回復 71# beebeechan

是呀,不跟我談當然沒問題,那快回基督教豬舍找豬母談吧

是呀,不跟我談當然沒目題,那快回基督教豬舍找豬母談吧 ...
666 發表於 2012/1/9 04:37

哇..乜咁㷫呀?
小心怒火焚身
㷫到自焚

是呀,不跟我談當然沒目題,
666 發表於 2012/1/9 04:37

有問....甚麼是無目題?
㷫到手指不聽話呢? 字都打錯哂哩!
>>你用緊既電腦都係洋人既發明來喎
你仲用? 咪好可憐囉?
你應用中華民族專用電腦:
你不要做洋奴呀!
===========
好笑電腦要是沒印度人發明的數字,與中國的算盤十進位運算,這些洋人還等盤古開天哩
電腦是我花錢買的難道要對電腦哈路裏牙?閣下真是奴性難改呀!
回復 75# beebeechan
>>哥哥仔, 你一小時前影既相現在可以取了

原來你的洋祖宗教祖照是這德性,也難怪你隨拿就有啦
高級模式 | 發新話題
換一個