返回列表 回覆 發帖

愛情信箱

回復 #20 dye 的帖子

咁佢係師父嘛...
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 #20 dye 的帖子

乜好似?呢條友仲有一排要學。什麼「玩盡啲」,其實係「進退失據」。講得太串,大家同事關係,会惹反感,就算佢本來真係有啲冧您都变左唔係啦。我咁樣講,先可反客為主,本來係您1516,而家引到佢都要估您係咪冧佢,又唔會招惹互串嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 #22 沙文 的帖子

但你過句, 攪唔好會變成爛gag 一個
花開花落花無缺!

攪得好喲就得啦
再退一步,攪唔好,佢又會諗「連咁嘅爛gag佢都肯用來tum我....唔通佢.....唔通佢.....
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-8-20 15:04 發表
攪得好喲就得啦
再退一步,攪唔好,佢又會諗「連咁嘅爛gag佢都肯用來tum我....唔通佢.....唔通佢.....

但你教過我, 要挑起女人既妒忌心同埋好勝心wor, 你咁樣拾熟狗頭法....
花開花落花無缺!

回復 #25 Step.King 的帖子

我唔記得有咁教您喎
可能係當時您有啲言語上衝撞過我,我諗住線您一鍋啫。您諗真啲,係咪有咁嘅事?

通常女人係鍾意叻過自己嘅男人,但係,佢地更鍾意叻過自己嘅男人特登在佢面前扮矮仔嘅
原帖由 沙文 於 2007-8-20 16:21 發表
我唔記得有咁教您喎
可能係當時您有啲言語上衝撞過我,我諗住線您一鍋啫。您諗真啲,係咪有咁嘅事?

通常女人係鍾意叻過自己嘅男人,但係,佢地更鍾意叻過自己嘅男人特登在佢面前扮矮仔嘅 ...

係咩? 但我記得你話你點樣利用你老婆離扮好好先生, 勾起其他女人既妒忌心然後再溝wor ...
花開花落花無缺!

回覆抽刀斷水

謝謝你。你知道嘛,我這個人對電腦程式還是不甚了了,按錯什麼也偶然發生;寫文章的時候就試過很多次,打好了數百字,卻按錯了什麼,瞬間就全都沒了......! 所以,現在很多時也先在wordpad寫好,才用[複製>貼上]貼上來。
不過,很對不起,為了保持信箱清潔,我會再清洗一下。 關於你的新目標的話題,就留在這裡繼續繼續吧。
祝你成功!
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 #27 Step.King 的帖子

有咁嘅樹?您整條link出來,等大家睇下我有幾卑鄙

回復 #29 沙文 的帖子

你都有名叫岳不群啦  卑唔卑鄙心中有數
花開花落花無缺!

回復 #30 Step.King 的帖子

我冇名岳不群喎, 您監硬咁叫啫
link呢?
原帖由 沙文 於 2007-8-20 18:41 發表
我冇名岳不群喎, 您監硬咁叫啫
link呢?

PM 點會有link呀~    而且n個月前既pm 老早del左啦
依家係唔係玩死無對証丫
花開花落花無缺!

回復 #32 Step.King 的帖子

鎖你,鎖你........唔好意思,阻住兩位咁好興緻響度傾。係呢,PM呢個名詞,係咪網上詞語黎架?同埋係乜野意思呢?煩請指教。
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 #33 酒井明 的帖子

PM = PRIVATE MESSAGE
即係短消息
花開花落花無缺!

回復 #32 Step.King 的帖子

啊!若然係pm就好了,我嘅pm係存一年嘅。send出去都有copy存底。找不到您所講的內容喎
原帖由 沙文 於 2007-8-20 22:21 發表
啊!若然係pm就好了,我嘅pm係存一年嘅。send出去都有copy存底。找不到您所講的內容喎

岳不群~岳不群~~岳不群!
花開花落花無缺!

唔好意思,打擾兩位鬥咀的雅興。

我來匯報一下可愛女同事的消息。

由於她所屬公司的問題已解決,昨日已是最後一天在我公司工作了。

中午一起吃飯,我向各同事分享往新落馬洲關口的情況,豈料遭同事抹黑成我北上尋歡! 我偷偷望著她,她又好像沒甚反應。

下班前,她向我和其他同事一一道別,她站在我旁邊,裝著哭說:「我走了,很捨不得你。」(真是 kawaii )。

我當時不知給甚麼反應才對。就這樣,她走了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
有留下聯絡方法嗎?

如果有興趣,積極點不好嗎?

《書生MODE》

死別已吞聲 生別長惻惻
北上瘴癘地 並無歡笑聲
佳人入我懷 明我長相憶
妹將在羅網 何以有淚跡?
……
落月滿屋梁,猶疑照顏色。  
水深波浪闊,無使蛟龍得。

正是

多情卻似總無情,唯覺尊前笑不成。
蜡燭有心還惜別,替人垂淚到天明。

原帖由 dye 於 2007-8-21 10:16 發表
有留下聯絡方法嗎?

如果有興趣,積極點不好嗎?

《書生MODE》

死別已吞聲 生別長惻惻
北上瘴癘地 並無歡笑聲
佳人入我懷 明我長相憶
妹將在羅網 何以有淚跡?
……
落月滿屋梁,猶疑照顏色。  
水深波浪闊,無使蛟龍得。
...

你咁都仲唔明?
人地扮喊咁話唔捨得佢~但都冇主動law聯絡方法, 就証明這句"捨不得" 只是社交禮儀而已
並非出自真心~
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-8-21 10:48 發表

你咁都仲唔明?
人地扮喊咁話唔捨得佢~但都冇主動law聯絡方法, 就証明這句"捨不得" 只是社交禮儀而已
並非出自真心~

我一早就有對方電話了(在公司通訊中)。

之前有一次她亦有問我電話。
至於是否社交禮儀,真係不得而知了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
高級模式 | 發新話題
換一個