返回列表 回覆 發帖

請斷水兄聽我講

我作証:
Hellboy 粗口犯賤, 撩事鬥非, 遠近馳名.
但他的存在極度阻礙我和beebeechan的討論,

hellboy 發表於 2012/5/5 18:14

點解要指定我只能跟你討論?!!!

你阻礙我和 11125264討論才是哩.

我一個應付兩個都未覺有阻礙啵?
逼逼兄感謝你仗義直言啦(雖然我兩立場不同  也多有爭執  言詞也有得罪過你  不過你這胸襟我佩服)   感嘆阿  ...
Guest from 111.252.64.x 發表於 2012/5/5 19:42

討論中耍耍咀是平常事, 當調情.
動不動就粗口爛舌的炒人老母.......我不認同.
長駐候教
你唔喺賤格,邊有人得閒插你?
hellboy 發表於 2012/5/5 23:10

我好得閒, 仲成日插你。。。。。
咁你咪好很賤?
唔好咁啦,之前串你唔好意思囉,咁你那裡真喺好硬膠嘛,我們慢慢再傾翻好唔好? ...
hellboy 發表於 2012/5/5 23:08

跟我練好EQ 先哩
點解要我練好EQ?唔可以喺你唔好咁硬膠咩?
hellboy 發表於 2012/5/5 23:24

你動不動就調理鹵味蟹,是無EQ的表現, 是客觀証據。
至於我是硬膠, 是你主觀, 你無事實引証。
你話希伯來比人當做奴隸勞作左六年,第七年被放走,比得上現在的勞工法例,夠硬膠啦。 ...
hellboy 發表於 2012/5/5 23:34

你話硬唶, 你講唔出硬既理據。
九翕而已
你話希伯來比人當做奴隸勞作左六年,第七年被放走,比得上現在的勞工法例,夠硬膠啦。唔通你比人雞姦一百 ...
hellboy 發表於 2012/5/5 23:34

昔日希伯來人要為奴, 好比今日的宣佈破產, 無力還債。
要用勞力償還。
六年後便可恢復身份地位, 咁好差咩?
好唔公平咩?
高級模式 | 發新話題
換一個