返回列表 回覆 發帖

顛鼠教影响力連條毛.....

.....都冇

菲天主教主教吁信徒抵制麦当娜演唱会 斥其是魔鬼的杰作
【环球网综合报道】据新加坡《联合早报》2月25日报道,菲律宾天主教主教24日呼吁信徒,抵制美国流行乐天后麦当娜在菲律宾马尼拉举行的两场演唱会,并形容其演唱会是“魔鬼的杰作”。
  报道称,唱红《宛如处女》(Like a Virgin)和《情欲》(Erotica)等歌曲的麦当娜近日正在马尼拉进行两场的“心叛逆”(Rebel Heart)世界巡回演唱会,演唱会的焦点是一个巨型的十字架形状舞台。
  菲律宾教区总主教阿古耶斯在菲律宾天主教主教会议的官方网站发表声明说:“所有菲律宾人及所有爱神的人都应该避开罪恶及罪恶的场合。”他指出,麦当娜的演唱会是“恶魔的狡猾攻击”。“为什么以天主教为主的菲律宾会成为人们猥亵上帝的最佳场所呢?”

結果:

麦当娜菲国旗当披风惹争议
麦当娜于24日及25日在马尼拉湾畔献唱,即使菲国天主教高层人员形容她的演唱会是“魔鬼的产物”,两场演出依然爆满,光是第一场就吸引一万二千
========================================
唔係娜姐開show, 都唔覺原來顛鼠教已經衰得咁淒涼
呼籲之嘛
教宗都成日呼籲人呢樣過樣,
例如多修橋, 少築牆哩
你楂車出街, 老婆都會喃你: 小心楂, 唔好咁很燥哩..係咪
回覆 2# beebeechan

係呀, 呼籲都畀人咁樣ignore, 出edict就用來抹蘿
回覆  beebeechan

係呀, 呼籲都畀人咁樣ignore, 出edict就用來抹蘿
沙文 發表於 2016/2/28 12:58

若人人都聽教宗講,
那就是新天新地降臨囉
教宗也會像耶穌在十字架上說: 完成了!
唔會, 教宗只識在十字架上講"唔好自私,唔好自私"
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔會, 教宗只識在十字架上講"唔好自私,唔好自私"
沙文 發表於 2016/2/28 13:04

仲要咁呼籲既話, 
即係尚未完成哩
(俾少少腦好無?)

宗教不是用來救義人的,
耶穌都係咁講
衰人, 賤人, 壞人, 淫人才需要救
白痴 feng青就好難救
宗教不是用來救義人的
beebeechan 發表於 2016/2/27 21:15

係呀, 義人愈來愈多, 宗教就愈來愈冇卵用
所以愈呼籲, 娜姐就愈喜樂
http://www.news.seehua.com/?p=140617
呼籲之嘛
教宗都成日呼籲人呢樣過樣,
例如多修橋, 少築牆哩
你楂車出街, 老婆都會喃你: 小心楂, 唔好咁很 ...
beebeechan 發表於 2016/2/28 12:33

教宗成日呼籲基督徒多性侵,多掠水,多講大話,多做漢奸!
仲要咁呼籲既話, 
即係尚未完成哩
(俾少少腦好無?)

宗教不是用來救義人的,
耶穌都係咁講
衰人, 賤人, 壞人, 淫人才需要救
白痴 feng青就好難救beebeechan 發表於 2016/2/28 13:15

衰人, 賤人, 壞人, 淫人才需要救!
所以衰人, 賤人, 壞人, 淫人就拿拿声去信【基】【篤】教啦!
由此證明beebeechan都親自承認基督徒全部都係 衰人, 賤人, 壞人, 淫人!!!
衰人, 賤人, 壞人, 淫人才需要救!
所以衰人, 賤人, 壞人, 淫人就拿拿声去信【基】【篤】教 ...
leefeng 發表於 2016/2/28 14:15

你不曾衰過, 賤過, 壞過, 淫過....莫非你唔係人
回覆 10# beebeechan

講起上黎余幼讀聖賢書詩禮傳家, 又真係未試過衰、賤、壞、淫....喎
乜您經常都性係咁嘅咩?
你不曾衰過, 賤過, 壞過, 淫過....莫非你唔係人
beebeechan 發表於 2016/2/29 13:31

原来你衰過, 賤過, 壞過, 淫過牙?
我都話只有基督徒先至會衰過, 賤過, 壞過, 淫過架啦!
衰過, 賤過, 壞過, 淫過的基督徒就巳經唔係人,係禽獸哩!

講起上黎余幼讀聖賢書詩禮傳家, 又真係未試過衰、賤、壞、淫....喎
沙文 發表於 2016/2/29 13:54

呃唔到人既大話,講黎托咩!
原来你衰過, 賤過, 壞過, 淫過牙?
我都話只有基督徒先至會衰過, 賤過, 壞過, 淫過架啦!
衰過, 賤過, 壞 ...
leefeng 發表於 2016/2/29 14:50

你一生出來就係腦殘,
所以乜都唔得卦。
回覆 14# beebeechan

唔係一生出來腦殘就乜都唔得嘅, 腦殘都可以信耶穌

講起上黎余幼讀聖賢書詩禮傳家,
沙文 發表於 2016/2/29 13:54

詩禮傳家就未必,
師奶全家就倒似
回覆 16# beebeechan

若要師奶全家, 即係童貞女生仔啦
呢方面都係以貴教比較中意玩
你一生出來就係腦殘,
所以乜都唔得卦。
beebeechan 發表於 2016/2/29 21:06

你講緊你自己腦殘牙?假神假野都信重護假教添,簡直腦殘到庳!
只有基督徒先至會衰過, 賤過, 壞過, 淫過、、、而且再繼續衰, 賤, 壞, 淫直到世世代代:你係第幾代?
你繼續衰, 賤, 壞, 淫啦,有大把衰, 賤, 壞, 淫的基督徒陪你:淫乱的教牧神父基徒大玩性侵,你家中的妻女有冇被你侵過呢?你自認咁鬼衰, 賤, 壞, 淫?有唔怕認噃!
你呢件自認滛棍腦殘白痴狗奴才屎忽鬼垃圾蟲漢奸口賤賣國賊衰, 賤, 壞, 淫的基督徒!

若要師奶全家, 即係童貞女生仔啦
呢方面都係以貴教比較中意玩 ...
沙文 發表於 2016/3/1 01:04

咁  C 奶全家 都唔錯
回覆 19# beebeechan

顛鼠教又真係要C奶先得
    http://exchristian.hk/forum/view ... &extra=page%3D1
高級模式 | 發新話題
換一個