返回列表 回覆 發帖

點解我老婆不是顛鼠教徒

好多範冇得玩, very boring.....

第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。

http://www.chinacath.com/article ... 12-11-15/18467.html
有點好奇,定立這些規距的人,他們是從何得知有這些方式可以玩的?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
佢本來都有考慮過顛鼠教,但受洗前才發現上述教規

而佢最中意含住我碌......, 話好好味

所以終於揀新教
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 2# 抽刀斷水

一問分離的姊妹 - 新教就知啦

我仔細研究過上列listing, 發覺天主教都唔算太絕,可以玩乳溝交。

但呢樣嘢, 若然對咪咪太細又玩唔到, 故此教徒娶老婆至少都要C-cup以上

大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。
沙文 發表於 2016/3/1 01:12

言下之意, 係咪你老婆間教會讚成你老婆:

通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;
呢?

怪唔知你老婆咁鍾意佢過間教會勒
佢本來都有考慮過顛鼠教,但受洗前才發現上述教規

而佢最中意含住我碌......, 話好好味

所以終於揀新教 ...
沙文 發表於 2016/3/1 01:34

有無加d 茄汁, 芥辣

沙文 發表於 2016/3/1 01:12

如果人進食, 只是為了要生存的話, 
因何上主給人舌頭, 味覺, 嗅覺。。。進食是色香味俱全呢?
不如吊鹽水, 吊奶水
色香味, 是上主給人的一份禮份

性交, 若只為繁殖, 人工受孕都得哩
何必給女人一枚陰核, 男人一頂龜頭?
回覆 7# beebeechan
呢尐叫剩餘價值或者叫multi functional都得

iphone 6 可以影相, 又可打電話
如果每影一張相都要打一個電話
咁apple就會喺賣畀我嗰陣講明
但係點解apple store冇咁樣規定我呢?
就係因為任我點樣玩

甚至我打電話, 都冇規定一定要用iphone, 我去phone booth入個quarter打電話, apple都唔會有意見
所以, 人工受孕係得喎
女人一枚陰核, 男人一頂龜頭, 係用來娛樂嘅

不但如此, 女人對咪咪都係用來玩乳溝交
如果唔係, 貴教都唔會咁贊成乳溝交啦
回覆  beebeechan

iphone 6 可以影相, 又可打電話
如果每影一 ...
沙文 發表於 2016/3/1 09:15

咁如果你部 iPhone 6 在影相時,是收不到打入電話,收唔到 Whatspp, 微信既,
你會唔會拎返去  applestore 詐型先?

男人一頂龜頭, 係用來娛樂嘅

沙文 發表於 2016/3/1 09:15

咁你個龜頭不如生係指公上,
娛樂起來更方便,
吮又得,放入自己口又得 (不假外求)

回覆 9# beebeechan

咁如果你老婆扑緊嘢嗰時生唔到仔, 你會唔會拎返去上主度詐型先?
回覆 10# beebeechan

呢樣又唔同玩法, 您唔恨得咁多

顛鼠教真係唔識做愛。

口交, 其實可分兩種scenarios, 好似我咁, 好多時係foreplay嘅一部份, 玩完口交係會以其它方式繼續扑落去嘅, 完全冇violate顛鼠教嘅觀點。

但顛鼠教以為口交就一定cumshot, 故而一律禁止,係對口交嘅無知
可能係因為神父次次口交都cumshot, 所以聖教會有此誤會
Don't know where God is but the Devil is in the details

咁如果你老婆扑緊嘢嗰時生唔到仔, 你會唔會拎返去上主度詐型先? ...
沙文 發表於 2016/3/1 12:48

唔知你翕乜, 蠢
顛鼠教真係唔識做愛。

口交, 其實可分兩種scenarios, 好似我咁, 好多時係foreplay嘅一部份, 玩完口交係會 ...
沙文 發表於 2016/3/1 13:21

對於無乜起色既男人
人工呼吸係急救既方法
不然, 會幾掃興

你次次都要吹氣才有起色架?
回覆 14# beebeechan

人人都知您蠢, 您唔駛一再聲明
回覆 15# beebeechan

呢尐情趣黎, 您冇機會體驗,唔恨得咁多

=========================================

其實, 由是觀之, 口交同乳溝交係同一性質嘅appetizer, 天主教贊成乳溝交而反對口交, 著實全無神学理論基礎。

所以引起馬丁路德極度不滿
唔該加多一樣:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=armpit+fuck

中文係乜我就唔知。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆 18# 抽刀斷水

正式學名Armpit fetishism
中文: 腋交
https://en.wikipedia.org/wiki/Armpit_fetishism

乃為非插入式性行為(Non-penetrative sex)其中之一
https://en.wikipedia.org/wiki/Non-penetrative_sex
格勒底人人差不多, 就算對咪咪唔够大都有得玩, 比乳溝交更為大眾化
大罪范围:迷恋穿着异性服装

這條教規又係好冇解

因乜事搞到任姐咁大罪呢?

高級模式 | 發新話題
換一個