返回列表 回覆 發帖

我仲饮过耶稣的“血”添

我身体有咗他的血,我已经不信他了,又唔见他处我死既?
回覆 1# lexian
痾咗出黎就冇事啦
耶稣的“血”?
劣质糖水,劣质稀释紅酒… 一如劣质的宗教,劣质的偶像,劣质的信徒!
回覆  lexian
痾咗出黎就冇事啦
沙文 發表於 2016/3/14 07:55

痾咗出来都已经在过我身体
回覆 4# lexian
貴体有metabolism, 過一排就會冇哂。
劣質糖水冇乜用, 唔會好似鉛毒咁屎坑3姑
耶稣的“血”?
劣质糖水,劣质稀释紅酒… 一如劣质的宗教,劣质的偶像,劣质的信徒! ...
leefeng 發表於 2016/3/14 14:13

通通都不等如就會有一個優質的反基
lexian 發表於 2016/3/14 15:43

咁你同自己放血哩
lexian 發表於 2016/3/14 15:43

你吃过的鸡鸭魚牛猪羊… 都已经在过你的身体,你豈不是通通都要敬拜它们?
你吃过的鸡鸭魚牛猪羊… 都已经在过你的身体,你豈不是通通都要敬拜它们? ...
leefeng 發表於 2016/3/15 01:53

為甚麼吃過了便要拜?

莫非他們吃過了石?
為甚麼吃過了便要拜?

莫非他們吃過了石?
beebeechan 發表於 2016/3/15 01:57

你讲得啱噃,咁基督邪教又話信徒食过耶稣啲肉飲过耶稣啲血,所以要拜佢同感恩???
咁人食咗啲鸡鸭魚牛猪羊,係唔係都应该要拜佢地同感恩佢地呢???白痴!
你讲得啱噃,咁基督邪教又話信徒食过耶稣啲肉飲过耶稣啲血,所以要拜佢同感恩???
咁人食咗啲鸡鸭魚牛 ...
leefeng 發表於 2016/3/15 02:32

你識多一點先來狗吠哩

基督教是無『吃耶穌肉, 喝耶穌血』這個信條的。
他們只有吃『餅』喝『紅酒』。

你不要胡亂將天主教的加到基督教上, 他們會不高興的。

你不是天主教徒, 所以你從未吃過耶穌肉喝過耶穌血。
你吃的是普通餅, 劣質紅酒, 你身上根本無耶穌,
屙篤屎便排清哩
你識多一點先來狗吠哩

基督教是無『吃耶穌肉, 喝耶穌血』這個信條的。
他們只有吃『餅』喝『紅酒』。

你不要胡亂將天主教的加到基督教上, 他們會不高興的。

你不是天主教徒, 所以你從未吃過耶穌肉喝過耶穌血。
你吃的是普通餅, 劣質紅酒, 你身上根本無耶穌,
屙篤屎便排清哩beebeechan 發表於 2016/3/15 02:58

難道天主教就给你吃真的耶穌肉, 喝耶穌血?
只有死蠢白痴才要分天主教和基督教,不都是信个骗子耶稣吗?
都是用吃『餅』喝『紅酒』来骗信徒感恩;记住那骗子耶稣為班白痴流血爛肉,
所以塞比你食啲屍血屍肉等你感恩有屍血屍肉食!(不过如果骗子耶稣真係死咗的話?可惜骗子耶稣不但冇死重娶埋老婆生埋仔哩)
我身上根本唔会讓骗子耶穌有机会進入,因為我從不上當領什么聖体聖血,我不是低B或白痴会相信呢啲咁低级既謊言,如果你身上有耶穌,你可以幻想你日日重复被釘十字架,一日死足24次/每小时釘完死一次,咁你就真係身上有耶穌啦!白痴!
教友食完唐僧....sorry, 係耶穌肉
隔一排又會再食

可見耶穌肉之功效並唔係permanent嘅
隔一排就会失效

所以您完全唔需要担心
Don't know where God is but the Devil is in the details
隔一排就会失效

所 ...
沙文 發表於 2016/3/15 05:21

你都岩架
健身, 一唔勤練, 好快走樣, 泵波
隔一排就会失效

所 ...
沙文 發表於 2016/3/15 05:21

大隻佬健身都唔可以一日就一舊舊胸肌,
要勤密操練, 一日比一日健碩。

所以聖體也要勤領, 唔係一餐食一兜。
但係, 一世人洗一次頭就算

Eph 4:5 只有一個主,一個信德 ,一個洗禮

Don't know where God is but the Devil is in the details
想問下耶穌肉和血,經消化後,會否跟其他食物一樣,都化成屎尿,排出體外?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
想問下耶穌肉和血,經消化後,會否跟其他食物一樣,都化成屎尿,排出體外? ...
抽刀斷水 發表於 2016/3/15 20:17

即係咁,
你食左個蘋果, 唔會屙番個蘋果出黎卦。
蘋果既成份會給消化吸收, 成為了你身體的組織。
食耶穌都係唶, 
你吸收了耶穌的精神, 耶穌活在你內, 你的一言一行都有耶穌味哩。
淺白說就是生活聖化了。

你食左粒核, 你個身體唔消化佢, 唔會吸收核中的東西,
真係成粒核屙番出黎, 放入泥都仲種得。
食了耶穌, 没有吸收的話, 真係得個食字, 耶穌好快就離開你的身體。
但係, 一世人洗一次頭就算

Eph 4:5 只有一個主,一個信德 ,一個洗禮
沙文 發表於 2016/3/15 17:24

都唔係講: 只領一次聖體唶

你呢種回應係七唔搭九
到处有杀生

你吃过的鸡鸭魚牛猪羊… 都已经在过你的身体,你豈不是通通都要敬拜它们? ...
leefeng 發表於 2016/3/15 01:53
高級模式 | 發新話題
換一個