返回列表 回覆 發帖

耶穌立志做黑社會大佬

少理?
        班紋身大佬個個都帶刀呀!
旁觀者 2016/7/10 00:41 提交

那時賣了大衣未有?
未必要賣衫嘅。阿穌話冇水先要賣啫, 叠水就唔駛, 老牛都唔係好貴啫

路22:36        耶穌說、但如今有錢囊的可以帶著、有口袋的也可以帶著.沒有刀的要賣衣服買刀。
Don't know where God is but the Devil is in the details
那時賣了大衣未有?
beebeechan 發表於 2016/7/10 01:45

唔著衫褲都要先有刀,你話有冇?
唔著衫褲都要先有刀,你話有冇?
旁觀者 2016/7/11 01:15 提交

耶穌門徒若隨身有刀就唔使特豋買哩
猶太佬嘅Sicarii, 小刀会, https://en.wikipedia.org/wiki/Sicarii

唔夠大把就要換大刀
Don't know where God is but the Devil is in the details
猶太佬嘅Sicarii, 小刀会,

唔夠大把就要換大刀
沙文 發表於 2016/7/11 05:33

冇咁大隻手唔好舞咁大把刀
耶穌門徒若隨身有刀就唔使特豋買哩
beebeechan 發表於 2016/7/11 02:29

妖徒均有精神病。BB仔,你連先後次序都不分。
        妖徒出來行蠱惑,必先有刀,冇刀就當衫褲去買。有了刀就唔使特豋去買!
妖徒均有精神病。BB仔,你連先後次序都不分。
        妖徒出來行蠱惑,必先有刀,冇刀就當衫褲去 ...
旁觀者 2016/7/12 00:05 提交

我就係問你門徒往撒瑪黎亞村莊時賣左條褲未?
正戇狗!用邏輯思維想下就有答案啦。
高級模式 | 發新話題
換一個