返回列表 回覆 發帖

男人為愛情.要有以一敵萬的勇氣 請置頂^_^

(Only for male)思考題:作為男網友,見你女朋友被10個古惑仔攪,而你能力最多頂5個.你會點做.假設在旺角.晚上7:00pm 都幾多人(十萬火急)..你會點做...   ^_^ 思考^_^  
.未來在我們手中.你可以戰勝未來.

喂,頂一下拉

回復 1# ssmctiny 的帖子

給你一個number: 999...
原帖由 ssmctiny 於 2008-4-6 06:43 發表

我會响朵
响我地gae朵 , 離教者之家

by 'the way ,

i admire + ThANK ye for thy  以一敵萬 的 請置頂 的 勇氣 ^_^ »

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 ssmctiny 於 2008-4-6 00:12 發表
(Only for male)思考題:作為男網友,見你女朋友被10個古惑仔攪,而你能力最多頂5個.你會點做.假設在旺角.晚上7:00pm 都幾多人(十萬火急)..你會點做...   ^_^ 思考^_^   ...

不當預設。

普通旺角古惑仔同我打,我點會最多頂五個呢?

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 prussianz 於 2008-4-7 00:35 發表

i admire + ThANK ye for thy  以一敵萬 的 請置頂 的 勇氣 ^_^ »

那不是叫勇氣吧

版主你真好打.我的答案...

跟他死拼................................唔夠打就扮我女朋友把聲叫(強奸阿)

其實還有恐怖18禁故仔..唔敢係到講

真正以一敵萬的故仔..唔敢講

原帖由 ssmctiny 於 2008-4-8 00:16 發表

>>>> 其實還有恐怖18禁故仔..唔敢係到講
what's ,,,,,18禁故仔'''' ?

>>>> 唔敢係到講
:跪拜:please 敢係到講
:跪拜:
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 ssmctiny 於 2008-4-8 00:17 發表

>>>> 真正以一敵萬的故仔..唔敢講
講 !!!!
原帖由 ssmctiny 於 2008-4-8 00:13 發表
跟他死拼................................唔夠打就扮我女朋友把聲叫(強奸阿)

>>>> 版主你真好打
他好打  ?
麻雀 他 [京尤] 幾 好打gae
原帖由 ssmctiny  發表

>>>>>>>>> 普通旺角古惑仔同我打,我點會最多頂五個呢?

你 o五o 好 聽 他 [乙水] aa

他的真正意思是 : ::::::::::

````````` 我點會最多頂五個大洋呢 '''''''''

原帖由 抽刀斷水 於 2008-4-7 00:47 發表

不當預設。

普通旺角古惑仔同我打,我點會最多頂五個呢?

vQwhySgptiU
原帖由 www 於 2008-4-7 17:44 發表

那不是叫勇氣吧

ThANKs 4 criticcising////critickising , i am proud to be criticcised////critickised by thee

cheers ThANK ye
高級模式 | 發新話題
換一個