返回列表 回覆 發帖

[發問] 多唔多人喺返工時間上黎?

我....
我~

(職業學生,現在放暑假中)
那不是這問題的答案呀......

回復 2# HTBROKE1 的帖子

大學生?
原帖由 Jennifer 於 2008-7-10 13:04 發表
大學生?

NO,大專二年

回復 1# Jennifer 的帖子

我返夜班啦, 哈哈. ( 唔該唔好捉蛇! )

回復 5# 龍井樹 的帖子

乜野夜班呀
捉蛇?我咪蛇lor
原帖由 龍井樹 於 2008-7-10 13:35 發表

我屬蛇(蛇年出世) 現在在家中「蛇」中

原來大家是同類
原帖由 龍井樹 於 2008-7-10 13:35 發表

做保安?
公司無事的話  我有時都好早回家上網
原帖由 Jennifer 於 2008-7-10 12:23 發表
我....

你 真是 10分 可愛, + ,越來越可愛,

by the way ,
我 想過 不讚美你的,但,o k , 終 [,干] 也忍不住.,;==^)

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

回復 9# 訪客得得b 的帖子

係份工真係正...可以早收工返屋企上網

回復 8# peterchansuper 的帖子

分明講笑你都當真?

回復 12# 龍井樹 的帖子

番夜班日頭都訓左啦...仲會上網咩...

回復 13# Jennifer 的帖子

妹妹你冰雪聰明, 認真討人歡喜.
原帖由 Jennifer 於 2008-7-11 09:35 發表
係份工真係正...可以早收工返屋企上網

咁你又做乜呀? 份工又 free, 又可以俾到你時間去讀 d 唔等使o既宗教碩士......
唔通係教會 d 行政助理?  

回復 15# 的帖子

邊個話宗教研究唔等使 如果唔係讀左,我今日都仲係傻下傻下
我份工唔free架...不過有得上網咁解啫
嘻嘻, 其實我正職係傳道人.

回復 17# 龍井樹 的帖子

嘩...失覺晒...
原帖由 龍井樹 於 2008-7-11 14:50 發表
嘻嘻, 其實我正職係傳道人.

傳咩道先?? 無間道??
原帖由 Jennifer 於 2008-7-11 14:32 發表
邊個話宗教研究唔等使 如果唔係讀左,我今日都仲係傻下傻下
我份工唔free架...不過有得上網咁解啫

問題係當你了解左真相,
你係未比以前開心先?
高級模式 | 發新話題
換一個