返回列表 回覆 發帖

香港基督徒交友網絡

回復 16# Jennifer 的帖子

唔駛叫我"大哥"wor...我好young ka...

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka??
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

till , [手分] [日西] young
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表
妳用乜方法吸引男性ka?? ...

女人,不外乎是用其天賦的本錢來迷惑男士。

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 抽刀斷水, weakest 的帖子

「妳用乜方法吸引男性」...... 呢樣應該反問男性點解會覺得我吸引wor...有時我自以為吸引
但係原來趕客都唔定呢?

「天賦本錢」...... 我冇架wor...

回復 24# Jennifer 的帖子

起碼唔醜樣先啦。

回復 25# 抽刀斷水 的帖子

天賦本錢 包含好多其他野嘅...淨係個look就得咩...

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

u你 =====>>>> 要找"rational"的人, 減價吧...

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:26 發表

妳引死了不少 在這裡的 男[[??]] 人[[??]]

原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=24710&ptid=258][/url]

原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:26 發表

例如呢?試舉例說明之。

回復 29# 抽刀斷水 的帖子

嘩...講三級野會俾人ban 架wor版主...

回復 30# Jennifer 的帖子

三級?你是指涉及「技術」上的層面?那就不是「天賦」啦,是後天的努力所致的。

回復 31# 抽刀斷水 的帖子

三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-21 23:18 發表
起碼唔醜樣先啦。

sorry ,
我 一定要 指責 你 講 大話

That site is junk.
原帖由 GreenMoney 於 2008-7-24 07:28 發表
That site is junk.

sorry which site u mean ??

any way good morning ThANKing

原帖由 Jennifer 於 2008-7-22 14:08 發表
三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...

那就私下說吧。

回復 36# 抽刀斷水 的帖子

就算私下都未必要同你講...hohoho

回復 37# Jennifer 的帖子

好奇之嘛。

回復 38# 抽刀斷水 的帖子

試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知
原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 14:05 發表
試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知

高級模式 | 發新話題
換一個