返回列表 回覆 發帖

西藏人民不得自決

原帖由 沙文 於 2008-8-12 22:11 發表
絕對不會啦!您教佢用豬油膏創業就掂

亦得[口既]
  特區樓價現時閒閒地  都一萬八千蚊一呎  豬油渣麵在港的歷史使命應是完成了
而美洲目前經濟咁差 豬油渣麵或者真係有得做喎

回復 81# 訪客得得b 的帖子

此乃港英的高地價政策建樹,令好多市民受惠咖!
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-8-12 22:35 發表
此乃港英的高地價政策建樹,令好多市民受惠咖!

亦令好多人成世同層樓打工姐
邊度有樓送架B哥?我听日又移民
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-8-12 23:48 發表
邊度有樓送架B哥?我听日又移民

真係有架http://www.jusco.com.hk/chi/press20020107.htm
原帖由 沙文 於 2008-8-11 17:06 發表
理,係有兩种意義嘛

道学家口中的理,是沒有用的道理
英夷的理,是打贏壓倒打輸的自然定理

清初民变最終不成功嘛,而後來民变成功又是因為打贏 -- 打贏才是關鍵。國父要打嬴才是国父嘛。而希特勒自殺,係因為打輸,否則佢都係 ...

你條油丫~~~
我在說怎樣才會打贏
你就不停說打贏才是關鍵~!! 鬼唔知阿媽係女人咩~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 86# Step.King 的帖子

我知,您熱血青年呀嘛,正義必勝呀嘛。個個馬前卒都信呢套咖啦,將軍梗係咁講格

回復 87# 沙文 的帖子

徒兒都係有野唔明先提出反駁jey~~你一向都係咁教我架啦
你同阿b都係傳我絕技之人, 我冇偏幫架~~但阿b佢講d歷史我有讀過 你up過d我冇讀過之嘛...
所以我唔係漢奸~亦不是烈士~~~ 不要學老巫那一套...不是朋友就是敵人~~~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 www 於 2008-8-11 22:50 發表
孫子日~~~上兵伐謀,其次伐交,其次伐兵,其下攻城。

其中一個原因是~~軍隊成本高昂,不能隨便浪費~

^
  |
  |
sorry , i ask for other person : ::::: u , a girl ??

any way  :=====>>>>  in many way
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

有關「西藏問題」

http://www.tangben.com/Himalaya.htm
↑喜瑪拉雅↑
值得一看的文章;)
原帖由 dennis9999 於 2008-8-29 00:03 發表
http://www.tangben.com/Himalaya.htm
↑喜瑪拉雅↑
值得一看的文章;)

^
|
|
written by u ??

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
高級模式 | 發新話題
換一個