返回列表 回覆 發帖

[發問] 立法会选举你们选谁?

立法会选举身在香港的你们选谁?
以消滅基督文化為己任
如果我能选的话(关键是我不能选)肯定是 梁国雄啦!

回復 2# 林夕 的帖子

四川都有 香港电视?

梁国雄是哪派的?

我对大党的感觉都没有好感,太政客了!!!
以消滅基督文化為己任
原帖由 逆源 於 2008-9-2 23:35 發表
四川都有 香港电视?

梁国雄是哪派的?

我对大党的感觉都没有好感,太政客了!!!

梁國雄掛名是泛民主陣營
其實暗地只是外國勢力支持的走狗  一味嘩眾取寵 !
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 3# 逆源 的帖子

我會選梁美芬

回復 5# weakest 的帖子

原来 是长毛!!!

我知道了!

我的心水其实 全部都是一条友站台的(大致有三位) !可惜我无缘问津!
以消滅基督文化為己任
原帖由 逆源 於 2008-9-3 01:37 發表
原来 是长毛!!!

我知道了!

我的心水其实 全部都是一条友站台的(大致有三位) !
可惜我无缘问津!

which 三位 ??

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 逆源 於 2008-9-2 18:38 發表

坐山 觀       虎 [ |王王| ]

全是 [人為] 君 子

including this side , i.e. : ::::: me

.,;==^)

:跪拜:
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 逆源 於 2008-9-2 18:38 發表

我選陳水扁
原帖由 訪客得得b 於 2008-9-4 01:14 發表

我選陳水扁

咁我選蔣經國....今期真係無一個擇得落手,唔係未夠班就係各有老細,上到台政見又混亂時又兩野俾人問到口啞.唉,等多十五年淘汰多兩批人就差唔多.
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
原帖由 Jom 於 2008-9-4 01:30 發表

咁我選蔣經國....今期真係無一個擇得落手,唔係未夠班就係各有老細,上到台政見又混亂時又兩野俾人問到口啞.唉,等多十五年淘汰多兩批人就差唔多.

今期真係無一個擇得落手

無計laa !!! Jom 少 !!!

你 [/x]=[again] [o五o] [止月] 選 !!!

你                                 [止月] 選 gae,我 [京尤] 一定 選 你 ......... 手指 'gae

今期真係無一個選得落手

原帖由 Step.King 於 2008-9-3 00:10 發表

梁國雄掛名是泛民主陣營
其實暗地只是外國勢力支持的走狗  一味嘩眾取寵 !

長毛呢條滾友﹐開會唔夠十分鐘就大吵大鬧。。。。之後被保安逐出議事廳﹐大搖大擺落老蘭攬女咯。。。。 :lol

回復 12# prussianz 的帖子

.....你去"選"阿水哥啦,我受唔得落.....
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
陳水扁是世界民主社會的典範 他的事績將來一定會載入史冊 時刻提醒著只有選票 沒有槍枝在手的次等選民 要珍惜手上一票  要帶眼識人 要觀其言 聽其行 要提防口蜜腹劍 防範假大空的期票 防範能言善道者的甘言美語 特別是一些扮成高深學問的廢話 忽略了實務才是骨幹
大家有興趣補充一下吧
高級模式 | 發新話題
換一個