返回列表 回覆 發帖

[發問] 手指公不自覺抽蓄?

前幾日隻手指公不自覺係個度抽蓄...
自已都控制唔到....
唔知咩事
雙魚座......代表耶穌的時代.....

回復 1# yurihung 的帖子

要做甚麼就儘快做吧,有甚麼放不下的可以告訴家人朋友幫你完成。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 yurihung 於 2009-1-10 11:29 發表
自已都控制唔到....
唔知咩事

我想是跟宇宙射線有關 用三隻蟻 四塊橙皮 五張十蚊紙 六碗可樂 煲八個鐘 然後用黎洗頭就無事架喇
我想是跟宇宙射線有關 用三隻蟻 四塊橙皮 五張十蚊紙 六碗可樂 煲八個鐘 然後用黎洗頭就無事架喇
訪客得得b 發表於 2009-1-10 18:27

B sir..你試過有無效呀?
你以為是神農氏嚐百草咩
我都有類似問題,不過,係中指。
逢親經過教堂,隻中指都不自覺抽畜
Don't know where God is but the Devil is in the details
那麼yuri要偉大一點,當21世紀神農氏!!
這是認真的=.="
唔知會唔會關那粿腫瘤事=.="
what腫瘤?
above is me
唔知.....
細個個時做過手術 移除了,現在同一個位置又出現一粿=.="
唔知.....
細個個時做過 手術 移除了,現在同一個位置又出現一粿=.="
yurihung 發表於 2009/1/12 19:59

then ,

do that operation手術 again ,

in your earliest conveniency ,

i.e.

as soon as possible

ThANKs

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
11# yurihung

是不是壓著神經線?

自已都控制唔到....
唔知咩事
yurihung 發表於 2009/1/10 11:29

have u consulted a corresponding doctor ??

ThANK ye

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
then ,

do that operation手術 again ,

in your earliest conveniency ,

i.e.

as soon as possible

ThANKs

prussianz 發表於 2009/1/14 01:42

3月20 要去 見醫生...唉 公立醫院有排排隊=.="
去私家又要皮幾野...... Save 十個月人工就差唔多......
11# yurihung  

是不是壓著神經線?
伊莎貝拉 發表於 2009/1/14 03:18

神經線不是有結締組織保讓嗎?...
現在又沒有這個情況了....
你曾有指公癌?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
十指不全好難玩魔術=.="
18# yurihung

你腳指公無指公癌咪得law!!一樣玩到!!
高級模式 | 發新話題
換一個