返回列表 回覆 發帖

[短片] 睇下個影音使團點樣死頂隻方舟

haha,今日初黎報到,上網揾到呢度覺得好有意思。
今日先黎同大家分享,果個影音團點樣去死頂話自己揾到隻方舟,好好笑.....
http://www.youtube.com/watch?v=SWgqBNxmj4s
個牧師都幾有創意下,可以作到咁多野@@
其實佢講d野好牽強....

聽到一半都覺得亂黎
一句"我唔知"就講哂
反基就要去炸方舟....
影音使團講做福音使團,大囧
路人甲
真係好多賊會去偷野架~
唔講得喺邊呀~
偷黎賣俾古董店咩==
5000年既木姐...
我汁舊石歷史都耐過佢啦
路人甲
我搵到女媧補青天舊石
好叻咩,我夠搵到盤古隻手指咯。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我发觉嗰条友系白痴唔佩做牧师!他要证明自己唔系白痴+而且仲系嗰牧师!
好叻咩,我夠搵到盤古隻手指咯。
抽刀斷水 發表於 2011/10/8 14:24

當有科學家話找到了始祖鳥的化石時,  稱是恐龍與鳥的中間物種, 你係咪仲係咁理性先收落呢?
我发觉嗰条友系白痴唔佩做牧师!他要证明自己唔系白痴+而且仲系嗰牧师!
ali 發表於 2011/10/8 23:20

你分清楚[配]與[佩]才好叫人白痴哩。。。。。。。。大囧
妳真系睇到嗰[佩]字,都好清醒!
妳真系睇到嗰[佩]字,都好清醒!
ali 發表於 2011/10/10 23:28

你醜野狗翕一籮籮, 懟了三支紅酒都可以睇到
bbc:咁好心情隊3支红酒呀?真系多谢妳咁留意我D话语!我以为妳只系留意上帝嘅话语姐!?
bbc:真系多谢妳咁留意我D话语!我以为妳只系留意上帝嘅话语姐!? ...
ali 發表於 2011/10/12 00:10

路邊有一堆野, 十分搶眼,
饮完3支红酒就快D番屋企,唔好四维找屎!妳嘅嗜好都好特别啵?!
零下五十度?咪重凍過南極.....................!呢條友有無地理常識架?
零下五十度?咪重凍過南極.....................!呢條友有無地理常識架?
阿修羅 發表於 2011/10/13 13:43

俄羅斯和新彊等地方有機會有零下五十度 ga wor
睇埋第2段.謊舟宣傳易既廣告咁

好迷惑人心~..~
高級模式 | 發新話題
換一個