返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 美國少女捍衛憲法受死亡恐嚇

美國少女英勇捍衛憲法,受相信來自基督徒的強姦及死亡恐嚇

http://morallowground.com/2012/0 ... yer-banner-lawsuit/

一個勇敢,值得尊敬的女孩子!

唔知妹妹仔幾時會入稟法院要求美國重印鈔票呢?
妹妹仔見到$20, 愛死了囉!

拿一張沒有 "In God We Trust" 的廿元美鈔換她手上有 "In God We Trust" 的現鈔, 她才不肯哩。
美鈔上的"In God We Trust" 不一定是指某個神 英文中還有一個單字Godess 是女神的意思
美鈔上的"In God We Trust" 不一定是指某個神 英文中還有一個單字Godess 是女神的意思 ...
Guest from 76.220.8.x 發表於 2012/2/24 10:41

You mean Goddess?

作為一個反神主義者, 係咪所有神都要反?
點解有一個 Goddess 留番唔反?
美鈔上的"In God We Trust" 不一定是指某個神 英文中還有一個單字Godess 是女神的意思 ...
Guest from 76.220.8.x 發表於 2012/2/24 10:41

咁即係指乜?
莫非是 DOG?

那麼中學橫額上的 Our Heavenly Father 就一定係指佢心想過個耶和華咩?
耶和華有老婆孩子嗎? 沒有怎麼會是father? 所以Heavenly Father應該不會是耶和華吧
quote:"“When I take over the world I’m going to do a holocaust to all the atheists”

可见D教徒多邪恶!
quote:"“When I take over the world I’m going to do a holocaust to all the atheists”

可见D教徒多 ...
ali 發表於 2012/2/28 00:56

我就比較科學和客觀,
有甚麼証據說明這話是來自 「D 教徒」?
quote:"我就比較科學和客觀,
有甚麼証據說明這話是來自 「D 教徒」?"

因为A,B,C教徒都無讲过!

我就更加科学和客观,有什么证据说明这话不是来自『D教徒』丫?
quote:"我就比較科學和客觀,

我就更加科学和客观,有什么证据说明这话不是来自『D教徒』丫

ali 發表於 2012/2/29 23:07

我唔知, 所以我唔會亂講.
你唔知, 但你仲一傳十, 十傳百咁.
呢個就係你同我既分別勒.
quote:”呢個就係你同我既分別勒.“

你我之间当然好多分别啦!(尤其是physically)

無见一排,做乜好似Humble咗嘅?
q
你我之间当然好多分别啦!(尤其是physically)

ali 發表於 2012/2/29 23:36

係呀。。。。我膽固醇比你多。
無见一排,做乜好似Humble咗嘅?

ali 發表於 2012/2/29 23:36

你被少理得少, 周身唔自在呀?
quote:‘我膽固醇比你多”

哦,你想睇中医or西医丫?
quote:“你被少理得少, 周身唔自在呀?”

你有『乳』语病》》你被小得少!
你有『乳』语病》》你被小得少! ...
ali 發表於 2012/2/29 23:47

你有 ( 。 Y 。 )语病
關心吓你口者!得闲检查一下!
高級模式 | 發新話題
換一個