返回列表 回覆 發帖

為什麼我不是基督徒之......

foreplay好多嘢玩, 唔夠時間玩唔曬
沙文 發表於 2024/5/22 04:22

咁咪好似台劇保鑣......十幾集都仲未埋牙隻揪?
開罐可樂擺一日先飲?
深井燒鵝, 鑊氣小炒都係堂食先正嘛
foreplay好多嘢玩, 唔夠時間玩唔曬
沙文 發表於 2024/5/22 04:22

淨係識咁玩, 後宮太監咩。。。。東廠嗰沙公公?
做愛唔係鬥快嘛,奧運會咩
Don't know where God is but the Devil is in the details
做愛唔係鬥快嘛,奧運會咩
沙文 發表於 2024/5/22 12:46

亦唔係玩拉布

議而不決, 揩而不入
我冇話不入, 玩到夠先至入

聽講國安法foreplay咗26先至入, 一旦入到你係咪舒服曬呢?

Don't know where God is but the Devil is in the details
我冇話不入, 玩到夠先至入

聽講國安法foreplay咗26年先至入, 一旦入到你係咪舒服曬呢?

...
沙文 發表於 2024/5/23 05:13

係啵, 耶穌啲前戲都玩咗二千幾年仲未玩完
你唔好呻:「乜咁鬼耐架」....
回覆 46# beebeechan

who cares
回覆  beebeechan

who cares
沙文 發表於 2024/5/23 06:41

反基就最茄牙..
記得好似你都有份呻過
唔係呻,而係解釋畀大家聽點解咁L耐唔返。

即係好似我好夜唔返又唔聽老婆電話,我老婆就call我同事龜頭陳:沙文去咗邊呀?好擔心佢。

龜頭陳就解釋:係呀個project孭咗大鍋而家沙文個dept.要漏夜開會睇下點樣拆掂佢,b lee 巴啦...
如果佢老婆call我,我都係咁講。
加一句:“大家都好辛苦,阿嫂,沙文咁博命都係為咗個家,妳關心佢,我係理解的,但係而家最好唔好騷擾佢,佢地收曬電話費事開會分心。”咁聽落去好似呻,其實係explaination
高級模式 | 發新話題
換一個