返回列表 回覆 發帖

點解成本聖經只有一個賣家產的少年?

最緊要係聽見的人都害怕,慌死均富唔切啫, 笑死就真係唔使驚,笑喪都算好㗎
Don't know where God is but the Devil is in the details
最緊要係聽見的人都害怕,慌死均富唔切啫, 笑死就真係唔使驚,笑喪都算好㗎
沙文 發表於 2023/2/25 05:57

經文上係咁講既,阿納尼雅夫婦香咗既消息傳咗開去, : 其他的人沒有一個敢與他們接近的...真係倒米, 使唔少「差少少就信既人」dup 住個「逼力」。。
都係警告啲人, 唔好諗住嚟搵著數, 真係想信先好埋嚟。
很可能當時的『凡物公用』(徒二44)生活制度,阿納尼雅夫婦大概企圖一面保留『私有財產』的好處,一面又可分享『公有財產』。

今日都有呢類信徒架喎....正如亞抽話臨死話信, 可以有塊山地, 骨龕咁話
係啦,所以始終都係喺貴國信耶穌最公有財產,不如煩帝肛遷都北京
Don't know where God is but the Devil is in the details
係啦,所以始終都係喺貴國信耶穌最公有財產,不如煩帝肛遷都北京
沙文 發表於 2023/2/25 08:54

今日你在大陸講無產, 共產, 公有財產, 大寨...人地當你黐咗線
"人地當"從來都唔使care, 只要一條友啱聽就得㗎喇, you know who
"人地當"從來都唔使care, 只要一條友啱聽就得㗎喇, you know who
沙文 發表於 2023/2/26 03:35

嗰條友依家只係講「一黨專政」,, 唔係講共產, you know who
專下專下就毋忘初心㗎喇, you know how
專下專下就毋忘初心㗎喇, you know how
沙文 發表於 2023/2/26 15:01

up mud
高級模式 | 發新話題
換一個