返回列表 回覆 發帖

「朋友有難,兩肋插刀」的裝修師傅

唔係喎,我幾滿意洪教主的服務水平,您話佢點唔專業?
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 21# 沙文

文昌帝君專幫人改卷架喎,proofread有邊個比佢專業呀?
洪教主咯,您話我聽洪教主proof read有咩甩漏?捉到話您好嘢
Don't know where God is but the Devil is in the details
希望所有唔信基督同埋反對基督嘅人都轉嚟正面嘅角度幫天主做嘢,因為咁樣先至係對佢哋有益。

逃出魔幻紀 發表於 2024/3/31 12:14

要幫天主做乜嘢?講黎聽下!
幫佢賣避孕藥? 賣軍火? 叫人賭錢可以上天堂?
買以上其中一樣附送免費色情雜誌?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
都轉嚟正面嘅角度幫天主做嘢

把口就話要幫「天豬」做嘢,你睇下可有幫牠﹖                                 
「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記 10:40》   
「(『耶和華上帝』)向愛他守他誡命的人,守約施慈愛,直到千代;向恨他的人當面報應他們,將他們滅絕。凡恨他的人,必報應他們,決不遲延。」《申命記》7:9
天主可以用烏鴉送食物俾厄里亞先知,用驢對巴郎講話

講到似層層, 好似親眼見到"天豬"咁. 為啥唔快D跟住佢享福, 還在世上白嘥米飯磨蹭?世界資源有限, 還有許多人在餓肚子的呀!
馬爾谷福音11:6 又唔係咁講喎。
beebeechan 發表於 2024/3/31 13:59

俾Jimmy Chauck (扌禁)低磨擦,出番院la﹖
俾Jimmy Chauck (扌禁)低磨擦,出番院la﹖
旁觀者 發表於 2024/3/31 23:38

你唔識嗱? 嗱嗱嗱你喇
字都未識,老師教下你啦
嗱的發音係na.
你連字都未識, 只曉放屁!
老師?講下係邊間學校教?
嗱的發音係na.
你連字都未識, 只曉放屁!
老師?講下係邊間學校教?
旁觀者 發表於 2024/4/1 21:54