返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

哈佛磚家你會為民主自由點死呢?
哈佛你會九竅流血而死!十竅流血而死!
釘十字架死!勾脷根死!大卸八塊 ...
leefeng 發表於 2023/8/23 00:57

哈佛你把口咁毒,心腸咁毒

你把口都唔香....
以其人之道還治其人之身啫!
leefeng 發表於 2023/8/23 01:09

人地屌你7次
你屌番人70個7次
都唔係以屎眼還屎眼
慶祝 leefeng 九竅流血而死。 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

leefeng 反民主反自由,真係乞人憎。
...
哈佛專家 發表於 2023/8/22 18:17

28號係頭七, 要不要打番場法事
最好 leefeng 信耶穌。佢悟性唔夠,唔能夠信佛教。
哈佛專家 發表於 2023/8/23 21:15

佢「誤」性好高
可唔可以要求搵個已閹割既神父進行呢?
抽刀斷水 發表於 2023/8/23 21:31

點解要特定要求「已閹割」呢?
莫非怕leefeng被姦屍?

(生前受夠了, 希望上路時不用再受此苦?)
我反共有功,我只會升天堂。
哈佛專家 2023/8/23 22:20 提交

天堂係一黨專政,好共產架喎。
不過係最完美既。
天堂係無一黨專政。一黨專政係人間地獄。

天堂人人都共同富裕,不會分共產不共產。
...
哈佛專家 發表於 2023/8/24 00:01

神不是民選的囉

Leefeng個墓應唔會有十字架, 可以安枕無憂, 陰宅唔怕一陣颶風便吹塌
leefeng 患上妄想症

1. 判斷哈佛專家網友是信耶穌
2. 判斷所有基督徒都是暴徒
3. 判斷所有基督教及天主教 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/2 01:35

可能不是患上...是天生。
基因異變
人類新品種: 人: 腦殘種
一堆廢話,不用企圖轉移大家視線啦!
本大爺很busy,沒時間一一駁斥你的以賣國為榮的屎膠荒謬廢話,
因 ...
leefeng 發表於 2023/9/3 03:33

你一直都未停過口
唔好無話可說就賴「鼻屎」, 無時間
“向持槍掌權的人低頭俯首稱臣”?向美國?向加拿大?向基督教?
leefeng 發表於 2023/9/3 22:42

屎料集(21)
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14463&extra=page%3D1&page=5

屎性不改!

不止腦進水, 簡直是腦進屎
你幼兒園畢業未?
旁觀者兄叫你重讀啵!
leefeng 發表於 2023/9/3 22:52

你叫旁觀者俾佢條檑漿棍你楂實防身....

情同兩手一起開心一起噴漿
彼此六九總不分我或你
你餵了我 我餵了你
共赴患難絕望裡緊握你棍 朋友
leefeng 發表於 2023/9/3 23:01

信耶穌,願受洗
又真係換腦換心架喎'
棄絕以往易犯罪的你, 重生。

若望福音:
尼苛德摩說:「人已年老,怎樣能重生呢?難道他還能再入母腹而重生嗎?」
5耶穌回答說:「我實實在在告訴你:人除非由水和聖神而生,不能進天主的國
#117是我的帖,點解要答你?

你最后呢一帖是#154,
#156还未出世,要點答你?
你如果思覺失調,可以去 ...
leefeng 發表於 2023/9/4 08:23

查實你一啲都唔忙, 唔會有大事做到出嚟
日日上來不是駁斥廢話, 是製造話, 浪費版面資源

唔知幾時國家立例,

智商不足80的 (如屎尿feng之流), 不得上討論區發言撐黨, 對中國共產黨形象產生負面影響。不利國家,中華民族長遠發展。

討論區要實名制及使用「文明碼」。 以祖國先進既5G科技, 及對流動電話sim card的控制經驗, 應不難辦到。
第一,離教網不是討論區,而是離教者或反宗教區。

leefeng 發表於 2023/9/4 09:55

你身處的版面, 抽水正正定性為「討論區」嚟

你試下向抽水一大訴求, 祈求佢改名, 睇下騷唔騷你呢條大白痴
第二,亂貶又話唔好啫,好野又怕乜人講人撐啫,對不? ...

祖國的高級餐館都唔想有啲下等人嚟搞低檔次架啵

B按: 點解要Thanks 既呢?
啲英文翻譯, 谷哥味好重
第三,你亦在撐緊黨啵:【以祖國先進既5G科技】,咁仰慕祖國先進既5G科技?

對那些話中國乜都好, 先進過人既盲庶民..真係要睇真啲個世界, 唔好咁易被洗咗腦

5G 網絡, 尤如昔日的大寨, 只為宣傳, 樣辦....實際就不是這樣。

又好比今日在國內隨處可見的地產過度發展, 爛尾樓, 有樓無人買的鬼城。
建得大, 建得美, 建得多...但用的人少。

國內的網絡一般用家是急切要有5G網絡嗎? 投下龐大投資 (要建很多發射塔, 用電量多4G幾倍....), 能有回報嗎? 没有國家公帑補貼, 網絡商蝕到攤攤腰囉
中共冇人住都起定咁多樓,
leefeng 發表於 2023/9/4 23:34

你個腦真係囟門未生埋

(起咗先, 不過唔俾人入住?)
管理一個14億人口既地方,全年冇假期都做唔惦,
leefeng 發表於 2023/9/4 23:34

中國當年未有14億人口 (11億唶)
所以老毛同志尚有時間到長江游下水
高級模式 | 發新話題
換一個