返回列表 回覆 發帖

性侵係咪教會獨家代理的

呢到有啲共產愛國反基9, 成日貼啲教會性侵個案, 所以叫人唔好信基教哩。。咁講!

嗱。。。依家性侵唔係局限教會人仕囉, 偉大祖國副總理都侵埋一份, 
咁係咪中國人唔應當再愛祖國咁呢?!

https://www.ettoday.net/news/20211103/2115271.htm

F9 同嗰條虫 有乜說話講呢?

又係咪: 全部俱往已。一切向前看。?

又或者係:
重新開一個檔案進行調查:說不淮,副總理犯案正是基督教做背後黑手,推動, 老屈, 偽造......
共產黨無衰人的!!
唔知有無更多 Me Tooo 夠膽行出嚟呢

打壓, 比拆教堂還要快!!

有問:
成日叫教宗道歉嗰愛國者:

習總又會唔會代表中華人民共和國公開道歉咁呢?
呢舖,   leefeng 仔....好似收哂皮, 無哂野講既?
愛不得,求不得,來個同歸於盡。
既然是自墮情網,為什麼又要出賣所愛的人呢?

「感情这东西很复杂,说 ...
leefeng 發表於 2021/11/5 04:43

係咪呢樣:
「為何還要回來找我,帶我去你家逼我和你發生性關係?」
唔算性侵嚟咁呢?

姦完一次, 能姦多一次....咁就更加証明受害人係自願? 因為佢仲玩多次!
毛泽东强奸,蹂躏的女性多达千人以上
https://club.6parkbbs.com/bolun/index.php?app=forum&act=threadview&tid=14391386

天主教犯性侵的神父, 主教....望塵莫及

早前有人大貼這條新聞用來醜化天主教會。

計計數, 1950年來犯性侵的天主教人仕3200人, 共侵了216000人次
平均每人侵68人。

一個老毛, 短短掌權二, 三十年, 便侵了過千女人....
天主教神職人員比不上矣!
多達千人以上?
毛澤東果然利害,一個月洩兩次火來計,
1922年 ...
leefeng 發表於 2021/11/5 06:59

你估夢遺咩。。。。
打飛機都會一日兩鑊哩

你都幾刻意想沖淡老毛既淫行
多達千人以上?

1922年,毛澤東大約30歲上位,才開始有勢力可以召靚女上床,除去工作時間,40年洩火洩到70歲仍老當益壯,值得你beebeechan學習啦!
leefeng 發表於 2021/11/5 06:59

你竟然歌頌淫虫的性能力,。。。你真賤格, 加有病了!
你在歌頌“天主教神職人員每人侵68人太少了
leefeng 發表於 2021/11/5 07:47

相對中華人民共和國偉大的毛主席, 個數字又真係細好多

性侵不限老毛, 正所謂「冰山一角」, 「上樑不正下樑歪」,「上有好者, 下必甚焉」...
(真係反基9 用過嚟抺黑教會的字眼,照搬都好啱用)
抹黑教會?
大家都明嘅,信的教咁淫穢,的確令教徒面目無光,低人七等架!
既然知道基督教下賤,離教吧啦 ...
leefeng 2021/11/5 11:26 提交

雖然有老毛既淫賤
你都唔會因為咁就以做中國人為耻啵。

你叫我離教a, 不如你諗諗移民,放棄中國藉
反正你在離教踎咗咁多年

leefeng 發表於 2021/11/5 11:26

因為要「打救」你呢類白痴又低能既反基9
老毛起碼有基本道德唔會攪細路仔啦,對嗎?
點似得基督教天主教的淫棍妖牧強姦小孩子?
你們基督教徒的 ...
leefeng 發表於 2021/11/6 02:08

搞細路係罪
搞女人就唔係罪?。。。。你仲有無白痴一點的
似乎係你呢隻beebeechan賤畜自愿上来被离教的人打多啲!

.
leefeng 發表於 2021/11/6 01:59

你係呢度耐, 定係我係呢度耐?
我係師兄
係你自願上嚟被我打救
高級模式 | 發新話題
換一個